Vereniging Samengestelde Wedstrijd Mensport Nederland

Speciale BVM ledenkorting menavond Hippisch Hengelo


01/11/2007

Hengelo, 1 november 2007
Van woensdag 28 november tot en met zondag 9 december 2007 vindt het Twentse paardenfestijn Hippisch Hengelo plaats in Expo Center. Vast onderdeel van de programmering is de spectaculaire menavond. Deze avond wordt gehouden op donderdag 6 december en is nu al verzekerd van een zeer sterk deelnemersveld in de rubrieken tweespan paard, vierspan paard en vierspan pony.

Topmenners als Herman ter Harmsel, Ton Monhemius, WK-gangers Harrie Verstappen en Ben Gosschalk, Wereldkampioen Jan de Boer en zilveren medaillewinnaar Aart van de Kamp jr. zijn van de partij en staan garant voor een wervelende wedstrijd.

Leden van de Belangenvereniging Mennen krijgen maar liefst 50% korting op de toegangsprijs van de menavond! Alle leden ontvangen binnenkort een uitnodigingsbrief met formulier in de brievenbus, waarmee u slechts de helft van de toegangsprijs hoeft te betalen (normaal tarief: 10 euro voor een volwassene en 5 euro voor een kind t/m 12 jaar).

Voor meer informatie over Hippisch Hengelo en de menavond kunt u kijken op de website www.hippischhengelo.nl of contact opnemen met de organisatie op telefoonnummer 020-4655446.

www.hippischhengelo.nl