Digitale Gemeente Houten

Ontwikkelingsverband Houten sluit overeenkomst met Albert Heijn en Hoogvliet

woensdag 28 november 2007 - Bron: Hopman Interheem Groep

De twee supermarktruimten in Winkelcentrum Castellum te Houten-Zuid zijn verhuurd aan Albert Heijn en Hoogvliet. Dit heeft de ontwikkelaar van het winkelcentrum Hopman Interheem Groep, namens Ontwikkelingsverband Houten CV, laten weten. De bouw van het winkelcentrum zal naar verwachting starten in 2008.

De verhuurtransactie is tot stand gekomen na een selectieprocedure van enkele maanden. Aan deze selectieprocedure namen een flink aantal supermarktorganisaties deel. Uiteindelijk is gekozen voor Albert Heijn en Hoogvliet vanwege de combinatie van een landelijk bekende full-service supermarkt met een regionaal sterke prijsvechter. Hierdoor ontstaat duidelijk meerwaarde voor het winkelcentrum. Daarnaast worden zo de verschillende consumentengroepen in de wijk het beste bediend.

Behalve de supermarkten zal nog ca 4.000 m2 aan overige winkelruimte en commerciële dienstverlening worden gerealiseerd. De verhuur van de rest van de winkelruimte zal in de loop van 2008 starten.

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2007 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).