Politie Zeeland


---



O-2536-2007 Diefstal op bouwterrein, Sint Maartensdijk
In de nacht van dinsdag op woensdag werden van een bouwterrein aan Onder de Linden in Sint Maartensdijk diverse goederen gestolen.
Het hekwerk rondom het terrein werd geforceerd waarna een keet op het terrein werd opengebroken. Uit de keet werden twee koffers met elk een slagmoersleutel plus toebehoren gestolen. Uit een container op het terrein werden enkele tientallen kilo's koperen waterleiding weggenomen.

Z-2537-2007 Rijden onder invloed, Hulst
Een 62-jarige automobilist uit Hulst moest woensdag om 13.45 uur in de Dullaertstraat in zijn woonplaats zijn rijbewijs inleveren.
De man had meer dan 3x de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken.

W-2538-2007 Aanrijding in Middelburg
Op de Arnesteinweg in Middelburg vond woensdag om 16.00 uur een aanrijding plaats.
Een 42-jarige Middelburgse bestuurder van een bedrijfsauto met aanhangwagen reed over de Arnesteinweg, komende uit de richting van de Herculesweg. Op de kruising met de Kuipersweg sloeg hij linksaf maar op hetzelfde moment werd hij ingehaald door een 50-jarige plaatsgenoot. Deze automobilist kon niet tijdig meer stoppen en er ontstond een aanrijding waarbij de personenauto, de bedrijfsauto en de aanhangwagen beschadigd raakten. Beide bestuurders bleven ongedeerd.

W-2539-2007 Man tweemaal aangehouden in Vlissingen
Politie Zeeland heeft woensdag een 44-jarige Amsterdammer twee keer aangehouden omdat hij in twee horecabedrijven zijn genuttigde eten en drinken niet kon betalen.
De eerste keer gebeurde dit om 14.20 uur in een horecabedrijf op het Stationsplein, waar de man een kop koffie had gedronken. Ook voldeed hij niet aan het verzoek van het personeel om te stoppen met roken. Hij werd later met een bekeuring op zak weer in vrijheid gesteld. Om 17.20 uur werd de man voor de tweede keer aangehouden in een horecabedrijf op het Beursplein. Hier had hij zitten eten en kon ook nu niet betalen. Na zijn aanhouding werd de man in verzekering gesteld.

O-2540-2007 Aanrijding in Goes
Op de N289 in Goes gebeurde woensdag om 14.50 uur een verkeersongeval
Een 59-jarige automobiliste uit de gemeente Kapelle reed over de N289, komende uit de richting van Vierwegen. De vrouw remde af voor een personenauto die stilstond om in te voegen op de invoegstrook naar de N289. Een achter haar rijdende 22-jarige bestuurder uit Krabbendijke kon niet tijdig stoppen en er volgde een aanrijding waarbij beide voertuigen schade opliepen.