Gemeente Overbetuwe


Inspraak voorontwerp bestemmingsplan Valburg

Burgemeester en wethouders brengen het voorontwerp-bestemmingsplan Valburg in procedure. Het bestemmingsplan beoogt een actueel planologisch regiem
te geven voor het dorp Valburg. Het bestemmingsplan is een actualisatie van bestaande, verouderde bestemmingsplannen en heeft een conserverend en beheersmatig karakter. Dat wil zeggen dat in dit nieuwe bestemmingsplan geen nieuwe ontwikkelingen (bijv. woningbouw) mogelijk worden gemaakt.

Het voorontwerp van het bestemmingsplan ligt met ingang van donderdag 29 november 2007 gedurende 6 weken ter inzage.

Inwoners van de gemeente Overbetuwe en overige belanghebbenden kunnen
- binnen de genoemde termijn - schriftelijk een inspraakreactie indienen. Als u mondeling uw mening kenbaar wilt maken kunt u - ook binnen genoemde termijn - contact opnemen met dhr. R.C. van der Spek van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling.

Inloopmiddag/-avond

Naast de ter inzage legging biedt de gemeente Overbetuwe inwoners en overige belanghebbenden de mogelijkheid om tijdens een inloopmiddag/-avond kennis te nemen van het bestemmingsplan. De inloopmiddag vindt plaats op

Woensdag 19 december van 17.00 uur tot 19.00 uur

Locatie: Het Wapen van Valburg, Tielsestraat 69 te Valburg

Tijdens deze bijeenkomst zijn medewerkers van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling aanwezig om toelichting te geven en vragen te beantwoorden.