Persberichten Rijn & Venen, 10.15 uur

Utrecht, 29-11-2007

Automobiliste gewond

MAARSSEN Op de Zuilense Ring heeft woensdag 28 november om 16.40 uur een verkeersongeval plaatsgevonden. Een 50-jarige automobilist uit Stolwijk had niet in de gaten dat het verkeer voor hem afremde voor het rode verkeerslicht ter hoogte van de Amsterdamse slag. Hij botste op zijn voorganger, een 27-jarige automobiliste uit Vleuten. De vrouw botste vervolgens weer op háár voorganger; een 21-jarige automobilst uit Utrecht. De vrouw is met nekklachten naar het Oudenrijnziekenhuis vervoerd.

Bromfietsster gewond

BREUKELEN Op de Stationsweg heeft woensdagmorgen om 08.35 uur een aanrijding plaatsgevonden tussen een taxi en een bromfietsster. Een 33-jarige taxichauffeur zag bij het verlaten van een motelterrein de 18-jarige bromfietsster uit Breukelen over het hoofd en kon een aanrijding niet meer voorkomen. De vrouw liep letsel op aan haar heup, arm en been en is per ambulance naar het Oudenrijnziekenhuis vervoerd.

Beschonken beginnend bestuurder

VINKEVEEN Een 19-jarige beginnend bestuurder uit Vinkeveen is donderdagmorgen aangehouden voor rijden onder invloed. Omstreeks 01.45 uur werd de man op alcoholgebruik gecontroleerd op de Plevierenlaan. Hij had teveel gedronken en werd aangehouden. Ademanalyse op het politiebureau wees uit dat hij 260 ug/l in zijn lichaam had. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt en hij kreeg een rijverbod van drie uur.

Laatst gewijzigd 29-11-2007 10:18 | © Politie Utrecht