Frans van der Meer benoemd tot Operations Manager van ARCADIS Worldwide Project Consulting

29/11/2007 14:15



PR Newswire



ARNHEM, Nederland, November 29 /PRNewswire/ -- ARCADIS (ARCADIS, (EURONEXT: ARCAD), de internationale advies -, ontwerp- en ingenieursonderneming, heeft vandaag bekendgemaakt dat de heer Frans van de Meer per 1 november 2007 is benoemd tot Operations Manager van ARCADIS Worldwide Project Consulting (AWwPC). Samen met Nigel Maidment, directeur van AWwPC, zal hij de groei van AWwPC stimuleren en ondersteunen.

ARCADIS Worldwide Project Consulting levert project- en
kostenmanagementdiensten voor projecten op het terrein van bouw en vastgoed. In samenwerking met de ARCADIS dochterondernemingen en partners van AWwPC zal de heer Van der Meer zich richten op verdere versterking van de wereldwijde diensten van de onderneming op het gebied van projectmanagement.

De heer Van de Meer startte zijn loopbaan bij ARCADIS in 2006 als partner bij PRC. Daarvoor had hij senior projectmanagement functies bij de TU Delft en NS.

ARCADIS is een internationale onderneming die projectmanagement, ontwerp, adviezen en ingenieursdiensten levert voor het verbeteren van bereikbaarheid, duurzaamheid en leefbaarheid. Infrastructuur - Milieu - Gebouwen. ARCADIS ontwikkelt, ontwerpt, implementeert, onderhoudt en exploiteert projecten. Voor bedrijven en overheden. Met meer dan 12.000 mensen en ruim EUR 1,5 miljard omzet. Multinationaal aanwezig met een dicht netwerk van kantoren en kennis en ervaring van internationaal niveau. Gericht op meerwaarde voor klanten. Verantwoordelijk en betrokken, denken en doen. Resultaat telt.

Bezoek ons op het internet: http://www.arcadis-global.com

PRN - NLD
Voor meer informatie: Joost Slooten, tel: +31(0)26-3778604, e-mail: j.slooten@arcadis.nl