Gemeente Bodegraven

Bodegraafse Sportontmoeting

In juni 2008 zal de eerste Bodegraafse Sportontmoeting plaatsvinden. Een nieuw initiatief voor sporters, door sporters en bedoeld voor leden van alle sportverenigingen in gemeente Bodegraven. In juni zijn er in twee weken 8 sportieve activiteiten waarin de verschillende teams tegen elkaar strijden. Aan het eind van deze 2 weken is bekend welke vereniging zich een jaar lang de sportiefste van Bodegraven mag noemen. Iedere sportvereniging kan één team inschrijven.

Een team bestaat uit minimaal 12 personen (6 mannen, 6 vrouwen). Er zit geen maximum aan het aantal teamleden. Voorwaarde is wel dat een teamleden ook lid van de ingeschreven vereniging zijn. Een deelnemer dient minimaal 16 jaar te zijn.

Begin 2007 ontstond er bij een aantal Bodegraafse sporters het idee dat het misschien wel leuk zou zijn als er een evenement zou worden georganiseerd waaraan alle sporters uit Bodegraven mee kunnen doen. Een leuk idee, en om het idee ook echt handen en voeten te geven, zijn 10 grote sportverenigingen uit Bodegraven aangeschreven voor een brainstorm sessie om zo te kijken of het idee haalbaar zou zijn. De brainstormsessie verliep succesvol en het besluit werd genomen om een Bodegraafse Sportontmoeting te organiseren zomer 2008. Dus in juni 2008 kunnen jullie als Bodegraafse sporters een fantastisch evenement verwachten.

Kijk voor meer informatie op de website:
www.bodegraafsesportontmoeting.nl