Stichting Aids Fonds

11e Nationaal Congres Soa*Hiv*Aids: leiderschap in de aidsbestrijding

30-11-2007

Het 11e Nationaal Congres Soa*Hiv*Aids, het jaarlijks terugkerende congres rond Wereld Aids Dag, zal dit jaar plaatsvinden op vrijdag 30 november 2007 in het RAI Congrescentrum te Amsterdam. Zet deze datum alvast in uw agenda.

Formulier voorstellen workshops en onderwerpen

In navolging van de Wereld Aids Campagne wordt het thema van dit congres: leiderschap. Wat zijn goede voorbeelden van leiderschap in de soa- en aidsbestrijding en waar wordt leiderschap juist gemist? Welke verantwoordelijkheden en invloed hebben politieke, religieuze en gemeenschapsleiders? Wat is leidend voor het dagelijks handelen van professionals, vrijwilligers en mensen met hiv of een andere soa? Nieuw in het programma is dat er wordt gestreefd naar minder plenaire presentaties en meer debat. Er wordt overwogen een filmprogramma aan te bieden tijdens het congres.

Het congres wordt georganiseerd door Soa Aids Nederland, het Aids Fonds en STOP AIDS NOW! met financiële steun van de ministeries van Buitenlandse Zaken en VWS. Het congres biedt een platform voor alle organisaties die betrokken zijn bij de bestrijding van soa en hiv. Net als de voorgaande jaren zal er aandacht zijn voor de nationale en internationale bestrijding van hiv en andere soa en voor onderzoek.

Graag nodigen wij u uit om ons te informeren over:
* Welke workshops u zélf wilt organiseren over welke onderwerpen
* Welke onderwerpen u graag door anderen ziet behandeld in workshops
* Welke onderwerpen en sprekers u graag in een debat zou zien
* Welke nieuwe films en videos u wilt laten vertonen tijdens het congres

* Welke tentoonstellingen, exposities en andere expressievormen u wilt verzorgen tijdens het congres

Voor het indienen van uw voorstellen kunt u gebruik maken van het voorstelformulier. Mail dit a.u.b. uiterlijk 4 mei naar congres@soaaids.nl. De voorbereidingscommissie zal in juni op de voorstellen reageren.

In oktober kunt u een officiële aankondiging verwachten en vanaf die tijd kunt u via onze website informatie over het programma bekijken.