Gemeente Wageningen

Lokale fotowedstrijd onderdeel van World Press Photo Wageningen

De befaamde World Press Photo tentoonstelling zal van 30 november tot en met 23 december 2007 in de R.K. Johannes de Doperkerk aan de Bergstraat worden gehouden. Naast de mogelijkheid om de (inter)nationale foto's te bekijken die door de World Press Photo-jury zijn geselecteerd, zullen rond de tentoonstelling extra activiteiten voor alle Wageningers worden georganiseerd.

Wageningen wordt ??n grote fototentoonstelling
E?n van de Wageningse activiteiten is een fotowedstrijd, met als thema `Wageningen'. Deze fotowedstrijd, start vandaag. Iedereen, Wageningers en niet-Wageningers, kan een eigen foto insturen. Het thema is breed: alles mag (mensen, evenementen, natuur, gebouwen, etc.), zolang het maar met Wageningen te maken heeft. De ingezonden foto's komen tijdens de World Press Photo in de winkels en de horeca te hangen. Het is de bedoeling dat de hele stad ??n grote fototentoonstelling wordt.

Hoe doe je mee
Deelnemers kunnen bij de fotoservice van de HEMA aan de Hoogstraat hun digitale fotobestand inleveren. De digitale foto moet geschikt zijn om af te drukken op een formaat van 30x45 cm.
De uiterste inleverdatum is 9 november 2007. Bij de inzending moeten de adresgegevens van de fotograaf en een korte omschrijving van de foto ingeleverd worden.
Deelname is gratis, iedereen mag maximaal ??n foto inzenden.

Een deskundige jury kiest de drie beste foto's. De winnaars krijgen een plek op de expositie in de Johannes de Doperkerk ?n een cadeaubon van 100 euro. Alle overige foto's komen door heel Wageningen in winkels en de horeca te hangen.

Voor meer informatie over World Press Photo in Wageningen: zie de website van de Cameraclub Wageningen, www.fotoos.net/ccw.