Mojo Concerts

19-10-2007

Extra kaarten Bruce Springsteen in Arnhem

Na jaren in kleine settings te hebben gespeeld waarbij de sobere optredens van alle franjes waren ontdaan, pakt The Boss het weer ouderwets groots aan. Samen met zijn vertrouwde E Street Band is Bruce Springsteen weer het stralend middelpunt van een ouderwets stadionconcert.

Aanleiding voor het langverwachte optreden is de release van Springsteen's nieuwe album Magic dat op 2 oktober het levenslicht zag. Magic telt elf nummers en belooft een recht-voor-je-raap rockalbum te worden waarop The Boss ouderwets op dreef is: vurig, ongecompliceerd en rauw. Een nieuw album, een wereldtournee: Springsteen is helemaal klaar voor het échte grote werk!

Op verzoek van Bruce Springsteen is de capaciteit van het Gelredome vergroot, waardoor veel teleurgestelde fans die naast de kaarten hebben gegrepen hem alsnog kunnen zien. Voor alle rangen zijn extra kaarten beschikbaar gekomen die in de verkoop gaan op zaterdag 20 oktober vanaf 10.00 uur.

Let op: onder bepaalde voorwaarden is het mogelijk oude kaarten in te wisselen. Klik hier voor meer info.

Let op: maximaal vier kaarten per persoon per transactie.

Vrijdag 30 november 2007
Gelredome - Arnhem
Entree: ¤ 82,-/¤ 79,-/¤ 76,-/¤ 73,- (exclusief servicekosten) Deuren: 17.30 uur, aanvang: 19.30 uur

Kaartverkoop begint zaterdag 20 oktober om 10.00 uur via de grotere postkantoren, de grotere Free Record shops, VVV's en GWK's, 0900 300 1250 (45 cpm), AUB Ticketshop en de bekende voorverkoopadressen. Of bestel online kaarten hier.