Gemeente Geertruidenberg


Werk aan de weg

Oosterhoutseweg

Tot en met vrijdag 30 november krijgen de fietspaden langs de Oosterhoutseweg in Raamsdonksveer een verharding van asfalt. Het betreft de delen die een verharding van betontegels hebben, tussen het viaduct over de A59 en de Donge. Het gedeelte aan de westzijde (zijde watertoren) is inmiddels gereed.

Het fietsverkeer wordt in de laatste fase van de uitvoering in twee richtingen over het nieuwe fietspad geleid. Waar het fietspad direct tegen de rijbaan ligt, is een barrière geplaatst om het langzaamverkeer van het autoverkeer te scheiden.

Voor het autoverkeer geldt een snelheidsbeperking van 30 km/uur. De politie is hier regelmatig aanwezig in verband met de naleving van de snelheidsbeperking.

Keizersveer

Deze week wordt de laatste hand gelegd aan het asfalteren van het fietspad langs de westzijde van de A27 Keizersveer in Raamsdonksveer. Het betreft het fietspad voor fietsverkeer komende uit de richting Hank, het gedeelte van de Keizersveersebrug tot aan Keizersveer.

Het fietsverkeer wordt tijdens de uitvoering van de werkzaamheden in tweerichtingen langs de oostzijde van de A27 geleid.

Halve Zolenpad

Van woensdag 28 t/m vrijdag 30 november wordt het Halve Zolenpad in Raamsdonk voorzien een rode toplaag ter hoogte van de kruisingen Stationstraat en Spoordijkhof.

Het fietsverkeer wordt één dag via de Parallelweg en Stationstraat omgeleid. Het autoverkeer kan deze dagen het fietspad niet kruisen bij de Stationstraat en Spoordijkhof. Aanwonenden worden nog geïnformeerd over de exacte uitvoeringsdatum.

De firma Schapers & Zn bv voert de werkzaamheden uit in opdracht van de gemeente Geertruidenberg.