BNN

PERSBERICHT

Hilversum, 22 november 2007

WIE NEMEN HET OP TEGEN KATJA?
WINSTON, GEORGINA EN CHANTAL GAAN DE STRIJD AAN IN KATJA VS DE REST

In 2005 veegde ze de vloer aan met Bridget en vorig jaar met 'De Rest'. Wie durven in dit nieuwe seizoen van Katja vs De Rest de strijd aan te gaan met Katja? Onder andere Winston Gerschtanowitz, Georgina Verbaan en Chantal Janzen gaan de uitdaging aan. Stoten zij Katja van haar troon? Katja vs De Rest is vanaf 30 november elke vrijdag te zien van 20.25 uur tot 21.05 uur bij BNN op 3.

Winston en Katja vechten in de eerste aflevering om de titel: Wie is de beste verzorger? Voor deze battle zijn ze te gast in een Rotterdams verzorgingshuis en moeten drie verschillende opdrachten uitvoeren: wie doet de beste ochtenddienst, wie verzorgt het leukste uitje en wie organiseert de beste bonte avond? Wie vinden de directie en bewoners van het tehuis uiteindelijk de beste verzorger? Wordt het 1-0 voor Katja of gaat De Rest er met de eer vandoor?

Wie het verder tegen Katja op gaan nemen blijft nog even geheim. Maar ook dit seizoen krijgen Katja en haar tegenstanders opdrachten waar ze hun tanden stevig in vast moeten zetten. En dat elke battle er heftig aan toe gaat, is een ding dat zeker is. Want...verliezen is geen optie!



BNN