RTL Group

Oude liefde versus nieuwe liefde in 3500ste 'Goede Tijden, Slechte Tijden'

Jubileum gevierd met dubbele aflevering

Je kunt het een luxeprobleem noemen maar het zal je maar gebeuren. Twee mannen waar je van houdt maar je kunt er maar met één trouwen. Anita Dendermonde staat in de 3500ste uitzending van Goede Tijden, Slechte Tijden voor deze moeilijke keuze. Geeft ze daadwerkelijk haar ja-woord aan Dennis of volgt ze toch het andere gedeelte van haar hart en wordt het Rik de Jong? In een dubbele aflevering van de populaire RTL 4-soap is te zien wat Anita doet en wat de uitkomst is in de strijd van de oude versus de nieuwe liefde.

In al die jaren Goede Tijden, Slechte Tijden is de liefde tussen Rik en Anita er eentje die je onder de noemer Ware Liefde kunt scharen. Wat er ook gebeurde, de twee hebben de weg naar elkaar altijd weer terug weten te vinden. Samen met hun dochter Rikki vertrokken de twee richting Nieuw-Zeeland om een nieuw leven op te bouwen. Maar het ging mis en Anita kwam alleen met hun dochter terug. Als het geluk in de liefde terug lijkt te zijn met Dennis, duikt Rik weer op. Hij wil alles op alles zetten om zijn grote liefde Anita weer voor zich te winnen en toont berouw voor alles wat fout is gegaan. Zoals het spreekwoord luidt, roest ook bij Anita de oude liefde niet. Zij blijkt niet ongevoelig voor de toenaderingspogingen van Rik. Tijdens haar vrijgezellenweekend in Zwitserland duikt Rik onverwachts op en maakt hij het zijn grote liefde enorm moeilijk.

Op de dag van de bruiloft biecht Anita aan Dennis op wat er gebeurd is in Zwitserland. Volgens Dennis is er dan maar één oplossing. Anita wordt gedwongen een keuze te maken. Kiest zij voor een toekomst met haar nieuwe liefde of overwint oude liefde alles?

Uitzending: RTL 4, vrijdag 30 november, tussen 20.00 en 21.00 uur.

Website: www.gtst.nl
(Ter ere van de 3500ste aflevering kunnen de fans via de site op dinsdag 27 november vanaf 20.30 uur videochatten met Liza Sips en Robin Zijlstra.)

---

Noot aan de redactie: fotomateriaal is op te vragen bij RTL Nederland Mediadocumentatie, (035) 6718 553. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Susanne van der Klugt, RTL Nederland Communicatie via tel. 035-6718939 of via susanne.van.der.klugt@rtl.nl.