Grootste tentencomplex van de Beneluxe

29/11/2007 14:44



Circus Royal



www.circusroyal.nl
Geachte redactie,

As vrijdag gaat het Grootste wintercircus tentencomplex van de beneluxe de lucht in. U bent van harte welkom dit imposante schouwspel te komen aanschouwen vanaf 12:00 uur op het plein van Europa te Dordrecht.

Het gehele tenten complex zal twee ruim twee sportvelden beslaan en zal in totaal een capaciteit bieden aan 4200 bezoekers.

Graag inviteren we u om op deze dag te komen om fotos, opnames of interviews te komen nemen. Uiteraard zullen wij zorg dragen voor koffie en gebak en u onze persmap overhandigen en u rondleiden over ons kleine doch groter geworden dorp. Met ruim 127 inwoners, stroom aggregaten van 450 kw ( groot genoeg om drie kwart Dordrecht te voorzien van stroom) tal van dieren en 40 transporten en containers een cafe dat plaats bied aan 220 gasten, een restaurant met 400 zitplaatsen is dit een bezienswaardigheid om niet snel te vergeten.

Het een van de meest hectische dagen worden daar we proberen om in drie dagen tijd alle tenten op te hebben staan. Dus houd er rekening mee dat er Donderdag veel bedrijvigheid zal zijn en dat dit een imposant schouwspel zal worden die dag.

Zou u op deze dag aanwezig willen zijn zou u dan de moeite willen nemen ons even te bellen of e-mailen. Dit omdat we er graag rekening mee houden wie wanneer hoe laat komt om zo voor een ieder tijd vrij te maken.

Met vriendelijke groet,

A.Teuteberg
0625177662
antonieteuteberg@circusroyal.nl
info@circusroyal.nl

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.nl) en zichtbaar op www.perssupport.nl.





http://www.circusroyal.nl