Gemeente Boarnsterhim


Boten Waterfront verwijderen

De komende periode starten de werkzaamheden voor de volgende fase van het opknappen van het Waterfront in Grou. De steigers worden afgebroken, de Blikpôle wordt opnieuw ingericht en de wandelpromenade wordt aangelegd. Eigenaren van schepen aan de steigers en voor de brug in de Grûndaam hebben bericht gehad dat men de boot deze winterperiode elders moet onderbrengen.
Er liggen nog schepen voor de brug in de Grûndaam en er liggen een paar schouwen op de Blikpôle. Van een aantal schepen is de eigenaar bekend, die hebben eerder persoonlijk bericht gehad, maar (nog) geen gehoor gegeven aan de oproep de boot te verwijderen. Van een aantal boten die afgemeerd of op de wal liggen is niet bekend wie de eigenaar is.

Hierbij een dringende oproep aan allen die nu nog een boot in het Waterfront hebben liggen. U moet vóór 8 december 2007 uw boot elders onderbrengen. Als u dat niet zelf doet, dan wordt die door de gemeente/aannemer weggehaald. Het verwijderen van de boten is echt nodig om de werkzaamheden niet te hinderen en schade aan u schip te voorkomen.