AutoRai

Eindejaarsactie bij de Subaru-dealer

(11/30/2007)
Subaru maakt zich op voor een drukke decembermaand. Want iedereen die nog in december 2007 een nieuwe Subaru bij de officiële Subaru-dealer aanschaft, krijgt de eerste drie jaarlijkse / 15.000 km-onderhoudsbeurten gratis! Voor sommige modellen worden daar nog gratis winterbanden aan toegevoegd, terwijl alle kopers ook kans maken op een vijfdaags verblijf in Winterberg.

De december-actie met gratis onderhoud geldt voor de gehele modellenrange van Subaru, te weten de Justy, Impreza, Forester, Legacy, Outback en B9 Tribeca. Voor de aan te schaffen auto dient dan wel vóór 1 januari 2008 het kenteken te worden aangevraagd en dit dient vervolgens vóór 1 februari tenaamgesteld te zijn. Vanzelfsprekend moeten de onderhoudsbeurten conform het onderhoudsschema van de fabriek worden uitgevoerd en wel door de Subaru-dealer waar de auto wordt gekocht.

Gratis winterbanden
Alsof dit nog niet genoeg is, ontvangt iedereen die in deze periode een nieuwe Subaru uit het programma van de Legacy- en Outback-modellen aanschaft óók een extra set (stalen) wielen voorzien van winterbanden cadeau. Bovendien maken snelle beslissers - ongeacht voor welk Subaru-type wordt gekozen - kans op een geheel verzorgd vijfdaags ski-arrangement voor twee personen in Winterberg!

De Subaru-dealer kan de consument uiteraard gedetailleerd informeren over de inhoud en voorwaarden van de december-actie.