Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Verplanting twee bomen naar Putselaan

In opdracht van Stadstoezicht, afdeling Marktwezen, verplant Gemeente-werken binnenkort twee bomen van het Afrikaandermarktplein (Pretorialaan) naar de Putselaan.

Omgevingsveiligheid
Na de ingebruikname van het opgeknapte en nieuw ingedeelde marktterrein kwam een aantal knelpunten in beeld. Een daarvan had te maken met de omgevingsveiligheid.

Werkzaamheden
Een oplossing van dit knelpunt is gevonden in bovengenoemde maatregel. De werkzaamheden bestaan uit het verwijderen van twee boombakken, verplanten van twee bomen, herstel van de asfaltverharding en verplaatsing van ankerblokken voor de marktkramen.

Uitvoering in fasen
De werkzaamheden worden in fasen uitgevoerd. Op marktdagen bijvoorbeeld wordt er niet gewerkt, om de hinder zo beperkt mogelijk te houden. De klus duurt naar verwachting 2 weken. Uiteraard als het weer het toelaat en zich verder niets bijzonders voordoet.

Informatie
Indien u naar aanleiding van deze brief nog vragen heeft, kunt u contact opnemen met de heer R. Leeuwis van Gemeentewerken, via telefoonnummer (010) 428 61 94.

Gemeentewerken verplant twee bomen van het terrein van de Afrikaandermarkt naar de Putselaan. Het werk duurt twee weken.