Ingezonden persbericht


Win bij Radio Veronica kaarten voor Bruce Springsteen en The E Street Band

Naarden, 21 november 2007 - Van 26 november tot en met 30 november is het Bruce Springsteen-week bij Radio Veronica! Deze week maken Radio Veronica-luisteraars namelijk kans op kaarten voor het concert van Bruce Springsteen & The E Street Band op 30 november in Gelredome in Arnhem.

Vrijdagavond 30 november geeft Bruce Springsteen met The E Street Band een optreden in de Arnhemse Gelredome. Radio Veronica-luisteraars maken in de week van het concert iedere werkdag kans op kaarten voor dit optreden. Om kans te maken op deze kaarten moeten luisteraars direct bellen naar 0909 8090 (60 cpg) als zij een plaat van Bruce Springsteen voorbij komen bij Radio Veronica. Als de luisteraars in de uitzending komen dan winnen zij twee kaartjes voor het Nederlande concert van Bruce Springsteen & The E Street Band.

Bruce Springsteen & The E Street Band
Bruce Springsteen & The E Street Band maken dit najaar hun eerste grote Amerikaanse en Europese tournee sinds 2002-2003. Op vrijdag 30 november staat Bruce Springsteen & The E Street Band in het kader van deze tour in het Gelredome in Arnhem.

De wereldtournee van Bruce Springsteen & The E Street Band begon op 2 oktober in Hartfort, Amerika. Dat was tevens de dag dat het nieuwe album 'Magic' uitkwam, dat Bruce samen met 'zijn' E Street Band heeft opgenomen. De leden van The E Street Band zijn Roy Bittan op keyboards, Clarence Clemons op saxophone en percussie, Danny Federici op keyboards, Nils Lofgren op gitaar, Patti Scialfa op gitaar en zang, Garry Tallent op bass, Steven Van Zandt op gitaar en Max Weinberg op drums.

Radio Veronica presents

Bruce Springsteen & The E Street Band

Vrijdag 30 november 2007 | Gelredome | Arnhem

Radio Veronica
Radio Veronica is het station met de beste 80's & 90's hits en dj's als Patrick Kicken, Rob van Someren, Ferry Maat, Bart van Leeuwen, Ben Liebrand, Erwin Peters, Peter Teekamp, Colin Banks, DJ Silverius, Silvan Stoet en DJ Sven. Radio Veronica is in heel Nederland via de ether, Digitenne, Astra satelliet, radioveronica.nl en kabel te ontvangen.

Radio Veronica is onderdeel van de Sky Radio Group.