NOVA


30-11-2007

NOVA Politiek
Vandaag begint het proces tegen de verdachten van betrokkenheid bij de Decembermoorden in 1982 in Suriname. Vanuit Paramaribo het laatste nieuws. Bekijk de special: Proces Decembermoorden en lees: Bouterse's Bluf

Verder spreekt minister Eimert van Middelkoop (Defensie) over de missie in Uruzgan. Want na maanden van wikken en wegen en duwen en trekken is het kabinet eruit: de Nederlandse soldaten blijven langer in Uruzgan.

En tot slot aandacht voor het kilometersheffingsplan van minister Camiel Eurlings. NOVA heeft daar de hele week al aandacht aan besteedt met: tolpoorten in Stockholm, tol betalende vrachtwagens in Duitsland en fileleed of filegenot?.

Verder de mening in 'De straat', de Politieke Barometer en de visie van Joep Bertrams.

Presentatie: Clairy Polak en Joost Karhof

(Onderwerpen onder voorbehoud)

List en bedrog in de directiekamer
Frauderende notarissen, sjoemelende pensioenbeheerders en witwassende advocaten. jaarlijks worden er vele miljoenen via duistere constructies naar geheimzinnige bankrekeningen gesluisd. In het maandagavonddebat van BNR, NOVA en Het Financieele Dagblad aanstaande maandag, vertelt de hoogste crime-fighter op financieel gebied, hoofdofficier van Justitie Rene Craemer, over zijn strijd tegen list en bedrog in de directiekamer.

U kunt aanstaande maandag om 21:00 uur het debat gratis bijwonen in cafe-restaurant Dauphine in Amsterdam. Klik voor aanmelden hier.


----------