Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

30 november 2007

DE HYPOTHEEKSHOP EN MNF BANK INTRODUCEREN DE FLEXXTRA HYPOTHEEK. EEN HYPOTHEEKPRODUCT MET EEN UNIEKE PROPOSITIE.

In samenwerking met MNF Bank introduceert De Hypotheekshop per 27 november 2007 de FLEXXTRA Hypotheek. Dit innovatieve hypotheekproduct is bij uitstek geschikt voor bijzondere aanvragen die niet binnen de standaard richtlijnen vallen. De nieuwe tariefconstructie, maakt het product ook nog eens zeer aantrekkelijk voor standaard aanvragen.

Ronald Tiemessen, (Operationeel Manager a.i. van De Hypotheekshop Centrale Organisatie B.V.); Bij De Hypotheekshop stellen wij de positie van de klant centraal. De propositie van MNF Bank als bespreekbank sluit naadloos aan bij onze bedrijfsfilosofie. Vanwege de ruime bespreekmogelijkheden en de scherpe tarifering past de FLEXXTRA Hypotheek prima in ons assortiment .

Ook MNF Bank is tevreden over de uitbreiding van de huidige samenwerking en heeft veel vertrouwen in het succes van de FLEXXTRA Hypotheek. De Hypotheekshop heeft behoefte aan een maatwerkproduct dat qua tarief ook zeer geschikt is voor standaard aanvragen. Voor MNF Bank is het een uitstekende gelegenheid om haar propositie als bespreekbank te verstevigen, aldus Joost Hembrecht .

Met 200 Hypotheekshops verspreid over het hele land is De Hypotheekshop de grootste hypotheek-adviesorganisatie van Nederland.

MNF Bank heeft zich als hypotheekvertrekker gespecialiseerd in het ontwikkelen van huismerk-hypotheekconcepten.

153a63.gif

Ingezonden persbericht