Media alert

30 november 2007

SCC wijst organisaties op het belang van eindpuntbeveiliging

~ Symantec en SCC bundelen hun krachten voor optimale beveiliging ~

Organisaties investeren steeds meer in mobiele toepassingen. Medewerkers hebben overal toegang tot bedrijfsgegevens en zijn hierdoor productiever. SCC, internationale leverancier van ICT-producten en -diensten, is van mening dat dit een positieve ontwikkeling is, maar waarschuwt organisaties ook voor de keerzijde van deze nieuwe manier van werken. Het beveiligen van bedrijfsgegevens wordt hierdoor gecompliceerder. Veel organisaties zijn zich hier onvoldoende van bewust.

Om organisaties te ondersteunen op dit gebied hebben Symantec en SCC hun krachten gebundeld. Zij bieden een complete oplossing op het gebied van eindpuntbeveiliging. Deze oplossing combineert de deskundige ondersteuning van SCC en de betrouwbare beveiligingstechnologie van Symantec. SCC is de belangrijkste partner van Symantec in Europa en is in Nederland, Frankrijk en Engeland benoemd tot Platinum Partner.

Het beveiligen van laptops, desktops en servers moet meer prioriteit krijgen , stelt Ronald Ederveen, directeur SCC Nederland. Via deze apparatuur kunnen kwaadwillenden immers toegang krijgen tot bedrijfsgegevens. SCC houdt zich al jaren bezig met beveiligingsoplossingen. De nauwe samenwerking met Symantec biedt ons de mogelijkheid om organisaties in iedere fase van beveiligingsprojecten te ondersteunen.

De speciaal ontwikkelde security website van SCC biedt informatie voor organisaties die hun eindpuntbeveiliging willen verbeteren. Kijk voor meer informatie op: www.scc.com/symantec.

(219 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over SCC
SCC is een leverancier van ICT-producten en diensten, gespecialiseerd in infrastructuuroplossingen. Het bedrijf helpt Europese overheidsorganisaties en ondernemingen bij het inrichten, integreren en beheren van hun ICT-omgeving om daar maximaal rendement uit te halen. Via een netwerk van eigen vestigingen en partners voert SCC projecten uit in meer dan zestig landen.

SCC maakt deel uit van Specialist Computer Holdings (SCH) de grootste niet-beursgenoteerde technologiegroep van Europa. SCH heeft ruim 7.000 medewerkers en een netwerk van 90 kantoren in Europa. Het bedrijf heeft de afgelopen 30 jaar een significante groei doorgemaakt en realiseert een omzet van meer dan 3 miljard euro. Meer informatie over het bedrijf is te vinden op www.scc.com.

Voor verdere persinformatie, fotografie of een interview kunt u contact opnemen met Maud Geerbex bij LEWIS PR.

Tel: +31 (0)40 235 46 00
E-mail: maudg@lewispr.com

Voor verdere informatie over SCC kunt u contact opnemen met Rutger van Walbeek bij SCC.

Tel: +31 (0)172 634 477
E-mail: rwalbeek@nl.scc.com

LEWIS Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com
Agency blog: www.lewis360.com