Randstad Holding NV

Persbericht

Randstad Holding in oriënterende gesprekken met Vedior

30 november, 2007

Randstad Holding nv heeft kennis genomen van de aankondiging door Vedior eerder vandaag. Randstad bevestigt dat zij in oriënterende gesprekken is met

Vedior, die, indien succesvol, kunnen leiden tot een combinatie van Vedior en Randstad. Er is geen garantie dat deze gesprekken zullen leiden tot een bod op Vedior. Randstad en Vedior zullen verdere mededelingen doen indien en zodra vereist.

Indien Randstad een bod op Vedior zal uitbrengen, dan zal dit voorstel een substantiële aandelencomponent bevatten.

Dit bericht is een aankondiging zoals bedoeld in sectie 5:59 paragraaf 1 van de Wet op het financieel toezicht. Deze aankondiging betreft geen bod, contract of overeenkomst, en ze schept geen juridisch afdwingbare of bindende verplichtingen voor Randstad.

Bepaalde uitspraken in dit document betreffen prognoses aangaande de toekomstige financiële conditie en resultaten uit activiteiten van Randstad Holding en bepaalde plannen en doelstellingen. Uiteraard behelzen dergelijke prognoses risico's en een mate van onzekerheid, aangezien zij gaan over gebeurtenissen in de toekomst en afhankelijk zijn van omstandigheden die dan van toepassing zullen zijn. Vele factoren kunnen ertoe bijdragen dat de werkelijke resultaten en ontwikkelingen zullen afwijken van de prognoses zoals beschreven in dit document. Dergelijke factoren kunnen onder andere zijn: algemene economische condities, schaarste op de arbeidsmarkt, verandering in de vraag naar (flexibel) personeel, veranderingen in arbeidsregelgeving, toekomstige koers- en rentewisselingen, toekomstige overnames, acquisities en desinvesteringen en de snelheid van technologische ontwikkelingen. De prognoses zijn dan ook uitsluitend geldig op de datum waarop dit document is opgesteld.

Randstad Holding nv is gespecialiseerd in oplossingen op het gebied van flexibel werk en human resources diensten, met groepsmaatschappijen in Europa, Noord-Amerika en Azië. De Randstad Groep is één van de grootste uitzendondernemingen in de wereld en is marktleider in Nederland, België, Duitsland, Polen en het zuidoosten van de Verenigde Staten. Randstad legt zich erop toe de vraag van individuele personen naar uitdagend en goed beloond werk op het juiste moment te koppelen aan de vraag van organisaties naar medewerkers van het juiste niveau en de juiste geschiktheid. De groep is actief onder de merknamen Randstad, Yacht, Capac Inhouse Services, Tempo-Team, EmmayHR, Team4U, Talent Shanghai, Martin Ward Anderson en Otter- Westelaken. Het aandeel Randstad Holding nv (Reuters: RAND.AS, Bloomberg: RAND NA) is genoteerd op de Euronext Amsterdam, waar ook opties op de aandelen Randstad Holding worden verhandeld. Voor meer informatie over Randstad Holding: http://www.randstad.com. HR Amsterdam nr 33216172

Informatie:
Telefoon

+31 (0)20 569 56 23


---- --