Ingezonden persbericht


Alice live in Nederland om 10.000ste KLANT persoonlijk te feliciteren

Vrijdag 30 november 2007 is het Italiaanse topmodel Vanessa Hessler, het gezicht van de nieuwste telefoon- en internetprovider Alice, in Amsterdam. Met een helder en aantrekkelijk aanbod voor internet en vaste telefonie heeft zij inmiddels 10.000 klanten in Nederland voor zich weten te winnen.

Vanessa zal vrijdagmiddag in Amsterdam de 10.000ste klant uit de omgeving Noord-Holland persoonlijk ontmoeten en een feestelijk welkomstpakket overhandigen.

Graag willen wij u er op wijzen dat het mogelijk is om hierbij aanwezig te zijn en Vanessa en/of het management van Alice te interviewen. Mocht u interesse hebben, dan kunt u contact opnemen met:

Edelman
Danielle Friskes / Ellen Bruens
danielle.friskes@edelman.com ellen.bruens@edelman.com T: 020 3010980

Vanessa Hessler

Vanessa is 19 jaar en van oorsprong half Italiaans - half Amerikaans. Ze heeft als model verscheidene modeshows gelopen voor bekende designers als Calvin Klein en Giorgio Armani en gewerkt met bekende fotografen als Fabrizio Ferri, Aldo Fallai, Patrick Demarchelier, Marco Glaviano en André Rau. Vanaf begin 2008 is zij te bewonderen in de rol van prinses Irina in de nieuwste Asterix en Obelix film ´Asterix aux jeux Olympique´. Vanessa spreek perfect Engels.