Bloomberg TV is door de AIB uitgeroepen tot International Channel of the Year

30/11/2007 03:46



PR Newswire



LONDEN en NEW YORK, November 30 /PRNewswire/ --
Het BLOOMBERG TELEVISION(R) netwerk is in 2007 door de Association for International Broadcasting (AIB) uitgeroepen tot International Television Channel of the Year (internationaal televisiekanaal van het jaar).

De jaarlijkse Media Excellence Awards worden door de Association for International Broadcasting (Associatie voor internationale uitzendingen) toegekend voor buitengewone prestaties op het gebied van uitzendingen en nieuwe media. De inzendingen worden door een onafhankelijke panel van internationale juryleden bekeken en beoordeeld. De winnaars werden tijdens de derde jaarlijkse AIB Media Excellence Awards gala, dat afgelopen week in Londen plaatsvond, bekendgemaakt. De Association for International Broadcasting, die in het Verenigd Koninkrijk is gevestigd, is een institutie dat ten dienste staat van de internationale media.

Het BLOOMBERG TELEVISION(R) netwerk werd door de juryleden van de AIB omschreven als "van constante hoge kwaliteit en altijd boven zichzelf uitstijgend, plus het succesvol combineren van specifiek materiaal in alledaagse nieuwsverslagen en het verslaan van actuele issues."

Over Bloomberg Television
Het BLOOMBERG TELEVISION(R) netwerk is het enige netwerk dat wereldwijd 24 uur per dag zaken- en financieel nieuws produceert en in meer dan 200 miljoen huishoudens brengt via 11 verschillende kanalen in zeven verschillende talen uitzendt. De programmering van BLOOMBERG TELEVISION wordt exclusief gemaakt en ondersteund door de internationale BLOOMBERG NEWS(R) service, met meer dan 2.300 professionals in meer dan 130 kantoren. Het dynamische BLOOMBERG TELEVISION scherm voegt diepte en context toe aan live reportages en levert de kijkers in real-time weerkaarten, de allerlaatste nieuwsberichten, aandelennoteringen en -indexen, die verzameld zijn door de nieuwsdienst en de data en de analytische hulpmiddelen van het BLOOMBERG PROFESSIONAL(R) netwerk.

Over Bloomberg
Bloomberg is de leidende internationale leverancier van data, nieuws en analyses. Het BLOOMBERG PROFESSIONAL(R) service en Bloombergs mediaservice leveren real-time en opgeslagen financiële en marktgegevens, prijslijsten, handels-, nieuws- en communicatiehulpmiddelen in een enkelvoudig, geïntegreerd pakket voor ondernemingen, nieuwsorganisaties, financiële en juridische deskundigen en individuele personen over de hele wereld. Bloombergs mediadiensten omvatten BLOOMBERG NEWS(R), de internationale nieuwsdienst die meer dan 2.300 journalisten op 130 kantoren wereldwijd omvat; BLOOMBERG TELEVISION(R), het 24-uursnetwerk voor zakelijk en financieel nieuws dat wereldwijd wordt geproduceerd en uitgezonden op elf verschillende zenders in zeven talen en BLOOMBERG RADIO(R), die tot op de minuut bijgehouden nieuwsberichten over de hele wereld uitzendt via XM, Sirius en WorldSpace satellietradio uitzendt en op WBBR 1130AM in New York. Daarnaast publiceert Bloomberg voor investeerders het BLOOMBERG MARKETS(R) tijdschrift en boeken bij BLOOMBERG PRESS(R). Voor meer informatie kunt u terecht op http://www.bloomberg.com.

BLOOMBERG, BLOOMBERG PROFESSIONAL, BLOOMBERG MARKETS, BLOOMBERG NEWS, BLOOMBERG ANYWHERE, BLOOMBERG TELEVISION, BLOOMBERG RADIO, BLOOMBERG PRESS en BLOOMBERG.COM zijn merknamen en dienstnamen van Bloomberg Finance L.P., een besloten partnerschap uit Delaware, of van haar dochterondernemingen. BTV is een merknaam en dienstnaam van Bloomberg L.P., een besloten partnerschap uit Delaware. Alle rechten voorbehouden.

Website: http://www.bloomberg.com

Heidi Tan van Bloomberg LP, +1-212-617-5375, htan14@bloomberg.net