Protestzanger Harry Loco steunt scholierenactie


we got the right to protest and strike

VRIES, 20071129 -- Harry Loco de protestzanger uit Drenthe zal komende vrijdag in Amsterdam de scholieren toezingen tijdens de protestactie op het Museumplein.

Harry Loco de protestzanger uit Drenthe zal komende vrijdag de scholieren toezingen.Met nummers als "Hit !" en "We got to do something" en enkele nummers van de meester Bob Dylan. Harry is blij met de actie en hoopt dat de docenten de actie van harte ondersteunen, het gaat niet alleen om de uren norm maar het hele onderwijs staat op instorten. Zelf zit Harry (zelf docent) thuis met en burnout vanwege de hoge werkdruk en de steeds weer onzinnige veranderingen in het onderwijs. Een zak geld is niet genoeg, aandacht en tijd is nodig en ook meer docenten.

Nieuwe single opgedragen aan de scholieren

Harry's nieuwe single (deze week uit) We got to do something wordt opgedragen aan de scholieren.
Kom uit je luie stoel als je wat wilt veranderen is het motto; een oproep tot vreedzaam protest. Het nummer is ook te downloaden op Legaldownload; Harry Loco-We got to do something. Harry heeft het volste vertrouwen in de scholieren; ze moeten beseffen dat een massale vreedzame actie veranderingen teweeg kan brengen. We hebben te maken met en nieuwe generatie jongeren die het niet langer pikken.

Informatie Harry
0592-542511 / 0628546811





Ingezonden persbericht