Steeds meer ouders vinden oppas online


Zoekoppas.nl bereikt mijlpaal van 10.000 aangemelde ouders

ROTTERDAM, 20071130 -- Het aantal ouders dat online op zoek gaat naar een geschikte oppas voor hun kinderen groeit explosief. Dit constateert de oppassite Zoekoppas.nl. Sinds de start, twee jaar geleden, hebben al meer dan 10.000 ouders de site gebruikt om een oppas te vinden. In 2007 is het aantal inschrijvingen zelfs verdubbeld.

De groei wijst op een grote behoefte van Nederlandse ouders om snel en goedkoop goede opvang voor hun kroost te regelen. Volgens Zoekoppas.nl zoeken steeds meer ouders online, omdat ze snel, effectief en gemakkelijk een selectie willen maken uit een grote groep oppassers in de buurt.

Dilemma
Het vinden van een goede oppas stelt veel ouders voor een dilemma. "Vaak is er haast bij het vinden van een oppas, terwijl ouders toch een zorgvuldige en weloverwogen keus moeten maken aan wie ze hun kinderen willen toevertrouwen.", aldus Jan-Willem Kruithof van Zoekoppas.nl. Met een groot aanbod van oppassers in de eigen regio, uitgebreide zoekmogelijkheden en de mogelijkheid om referenties in te zien wil Zoekoppas.nl ouders helpen snel, maar zorgvuldig de juiste oppas te kiezen.

Groei oppassers
Oppassers weten inmiddels waar ze moeten zijn voor oppasadressen. Ook dit jaar hebben alweer 10.000 oppassers zich aangemeld op Zoekoppas.nl. Ouders krijgen daardoor steeds meer keus. "We krijgen van ouders veel positieve reacties en veel ouders melden zich dan ook via vrienden of kennissen aan." Zoekoppas.nl verwacht daarom dat het aantal ouders dat met de site geholpen wordt in de komende jaren alleen maar verder zal toenemen.

Over Zoekoppas.nl
Zoekoppas.nl is met bijna 30.000 geregistreerde oppassers en 10.000 ouders de grootste oppassite van Nederland. De website heeft tot doel ouders te helpen bij het vinden van een geschikte oppas, door hun de zorgen van een lange zoektocht uit handen te nemen. Ouders kunnen voor een bescheiden bedrag 8 weken een oproep plaatsen en zoeken in het bestand. Oppassers plaatsen hun oproep gratis. Ouders en oppassers ontvangen per e-mail automatisch alle geschikte oppassers of ouders in de buurt.





Zoekoppas.nl