Anti verouderingsproducten: Fabeltje of waarheid?


Face Lift Zonder Chirurgie, Zin of Onzin? Effectieve verzorgingsproducten die binnen enkele minuten zorgen voor een liftend effect zonder schadelijke gevolgen.

DE MEERN, 20071130 -- Na diverse uitprobeersels eindelijk een product dat inspeelt op de allergische, gevoelig huid, met natuurlijke ingrediënten voor hem & haar. Bio-Essence Face Lifting Cream, Face Lift Zonder Chirurgie. Eindelijk een product dat de ouderdom tegengaat en de huid van binnenuit stimuleert. Door veranderde voeding en ons klimaat krijgen steeds meer mensen last van een droge overgevoelige huid en allerlei allergieën. In Aziatische landen waar men meer gebruik maakt van natuurlijke ingrediënten zoals Ginseng, Aloë Vera, Groene thee, Kamille enz. komen deze allergieën veel minder voor

In Europa raken deze producten steeds meer ingeburgerd en de snelle werking en goed eigenschappen steeds meer bekend. Aloë Vera en Groene thee drankjes zijn de meest bekende maar ook de Ginseng wordt steeds populairder in Nederland.
Wie de markt goed in de gaten houdt, heeft de verandering van steeds meer oprukkende huidverzorgingsproducten met een of meer van deze Aziatische ingrediënten reeds opgemerkt.
Bio-Essence loopt in dat opzicht voorop met basisingrediënten die 100% natuurlijk zijn en uitermate geschikt voor de gevoelige en allergische huid. De mensen die inmiddels bekend zijn met Bio-Essence spreken van een onverwachte verbetering van de huid en stralen dat ook uit. Ouder worden we allemaal maar graag op een mooiere manier!!

De huid is het grootste orgaan en daar moet men zuinig op zijn. Bio-Essence garandeert geen eeuwige jeugd maar toont dat de huid verstevigt van binnenuit en rimpels verminderen. "Slechts enkele minuten per dag investeren levert strakkere contouren en een stevige elastische huid en meer oogopslag. De speciale wijze van aanbrengen maakt de serie uniek en toont binnen enkele minuten zichtbaar en voelbaar resultaat" volgens de beschrijving. De combinatie van verschillende op elkaar afgestemde producten versnellen de werking en geven een complete voeding aan de huidcellen. De producten dringen diep de huid binnen om de bloedcirculatie te versnellen en het overtollige vet te verbranden. De huid wordt van binnenuit gestimuleerd om meer elastine en collageen aan te maken waardoor de huid verstevigd en een natuurlijk Lifting wordt gerealiseerd.
Direct na het opbrengen wordt de huid verjongd met een ogenblikkelijke glans en beduidend meer uitstraling.

De makers van Bio-Essence zijn al vele jaren succesvol en worden hier jaarlijks voor beloond met BBB Awards voor hun producten die dierproefvrij worden vervaardigd.
De basisingrediënten van Bio-Essence zijn 100% natuurlijk.
Volledige lijn met verzorgingsproducten voor het hele lichaam.





Ingezonden persbericht