Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Erik Slaghek van Smartsite naar COOLProfs

Oude Wetering, 3 december, 2007 - Erik Slaghek is deze week als projectmanager begonnen bij applicatieontwikkelaar COOLProfs. Slaghek is afkomstig van Smartsite waar hij werkzaam was als senior presales consultant.

Slaghek (44) begon zijn carrière in de grondmechanica. Vervolgens startte hij bij de Seneca Groep als programmeur. Als snel maakte hij de overstap naar de CMS-aanbieder Smartsite, dat een onderdeel is van de Seneca Groep. In 1998 was hij één van de eerste vijf werknemers van het bedrijf.

Bij COOLProfs wordt Slaghek verantwoordelijk voor het management van verschillende projecten. COOLProfs ontwikkelt complexe applicaties bij Top 100 bedrijven en instellingen door middel van Model Driven Architecture. Hierbij maakt het bedrijf gebruik van een beproefde methode: de projecten worden in fasen opgeleverd en continu getest en tegen de wensen en eisen van de opdrachtgever gehouden. Daarbij wordt specifiek rekening gehouden met de menselijke en dus vaak instabiele kant van IT. Personeels- en functiewijzigingen of reorganisaties hebben op deze manier een beperkte invloed op het eindresultaat.

Slaghek voelt zich nu al thuis bij COOLProfs: De mensen zijn hier lekker enthousiast en relaxed. Je pakt alles aan en je gaat ervoor. Van een CMS-applicatie die vooral door de buitenwereld wordt gebruikt, gaat hij zich nu bezighouden met applicaties die vooral bij bedrijven intern worden gebruikt. Je moet gebruikers zo goed mogelijk bedienen. Door het maken van één knop in plaats van vijf kun je de processen al een stuk vloeiender laten verlopen. Ik heb veel aan de Front-end gezeten, maar de Back-end is vaak de bottle neck. Daar gebeurt het. Ik heb erg veel zin om me daar op te richten , aldus Slaghek.

Over COOLProfs

COOLProfs is een toonaangevend consultancybureau voor applicatieontwikkeling met behulp van de CA Gen technologie. COOLProfs onderscheidt zich door een grote kennis en ervaring op het gebied van systeemontwikkeling in het algemeen en van CA Gen in het bijzonder. Op basis van fixed-price, fixed-date en fixed-quality worden bedrijfskritische informatiesystemen gerealiseerd. COOLProfs gebruikt hiervoor een aanpak die volledig op de zakelijke omgeving is afgestemd en die op de gehele levenscyclus van een informatiesysteem toepasbaar is. COOLProfs is Value Added Reseller voor producten van CA en van aanvullende producten als CANAM s Report Composer, GuardIEn en Casedok. Tot de vaste klanten van COOLProfs behoren onder andere ING, Nationale Nederlanden, Schuitema, ABN AMRO, Delta Lloyd, Fortis Bank, Ministerie van Defensie en het Kadaster. Kijk ook op www.coolprofs.nl.