Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

HotelCadeau nu ook te koop bij 800 Postkantoren

Samenwerking creëert landelijke dekking van verkoopkanalen

Haarlem, 3 december 2007 - Vanaf 3 december is HotelCadeau te koop bij alle 800 Postkantoren in Nederland. De Postkantoren zullen een selectie van het totale assortiment aanbieden. Het gaat hierbij om de vier categorieën Even Genieten, Ontspannend Genieten, Stedelijk Genieten en Bruisend Genieten.

HotelCadeau creëert met deze samenwerking een nieuw afzetkanaal waardoor de cadeaubonnen gemakkelijk en snel verkrijgbaar zijn voor de consument. Naast de samenwerking met de Postkantoren werkt HotelCadeau ook samen met Globe Reisburo's. Daarmee is HotelCadeau nu landelijk verkrijgbaar in ruim 1000 winkels in Nederland. Het streven is om in 2008 minstens 2000 verkooppunten te creëren.

'Naast de uitbreiding van fysieke verkooppunten is ook onze service voor de online bestellingen verbeterd. Op dit moment wordt 25% van HotelCadeaus slechts 1 dag van tevoren via onze website besteld. Om te garanderen dat de klant HotelCadeau op tijd in huis heeft, wordt het vanaf december mogelijk met iDEAL te betalen. Hiermee garanderen we: 'voor 15.00 uur besteld, de volgende dag in huis.'

Met deze service proberen we zo goed mogelijk op de wens van onze klant in te spelen en een zo compleet mogelijk verkoopnetwerk te realiseren', aldus B. Jansen, General Manager HotelCadeau.

HotelCadeau is een verwenarrangement in cadeauvorm en kent veertien categorieën met elk een eigen inhoud en prijs. De arrangementen bestaan uit één of twee overnachtingen, inclusief ontbijt en eventueel een drie- of viergangendiner. HotelCadeau is beschikbaar vanaf ¤ 75,- voor 2 personen. In tegenstelling tot andere hotelbonnen en waardecheques zijn het ontbijt en/of het diner bij de prijs inbegrepen. Kijk voor meer informatie op www.hotelcadeau.nl

Over Hotel Booker BV - www.hotelspecials.nl

Hotel Booker BV is eigenaar van de websites, HotelCadeau.nl, HotelSpecials.nl, BungalowSpecials.nl, Hotelaanbiedingen.nl en Uitin.nl. Hotel Booker BV werkt samen met 1000 hotels en bungalowparken in de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Dit aantal groeit dagelijks. Hotel Booker BV realiseerde in 2006 een brut o omzet van ruim 22 miljoen euro en maakte in totaal 150.000 boekingen.