Gemeente Dinkelland


PERSBERICHT

Van: Joost Meijer
Datum: 14 november '07
Betreft: Extra openbare raadsvergadering
Extra openbare raadsvergadering op 4 december

Het presidium van de raad van Dinkelland heeft gisteren in meerderheid een datum aangewezen voor de te houden extra openbare raadsvergadering ter bespreking van de bestuurscrisis en meer in het bijzonder ter bespreking van de verhouding tussen raad en burgemeester. Het presidium heeft daartoe gekozen voor 4 december 2007 om 19.30 uur.

Het presidium heeft zich hierover zorgvuldig beraden en heeft zich laten leiden door een correcte toepassing van de geldende voorschriften, het vereiste van voldoende tijd voor een zorgvuldige voorbereiding door alle betrokkenen, recht doen aan de burgers die zich bij dit onderwerp betrokken hebben getoond en het niet in gevaar brengen van de geplande en reeds verschoven begrotingsbehandeling en -vaststelling. Verder heeft het presidium bewust aansluiting gezocht bij het bestaande vergaderschema om de omstandigheid dat raadsleden niet aanwezig kunnen zijn zo veel mogelijk te beperken.
---

Mededelingen voor de redactie:

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de griffier van de raad, Rob Huitema, telefoonnummer 0541-854100 of Team Communicatie, Joost Meijer, telefoonnummer 0541-854 100 of 06-16594593 of jwg.meijer@dinkelland.nl.