Ingezonden persbericht


Persbericht

Speciale 'What's new in D6' training en algemene
Documentum 6 trainingen nu beschikbaar:
euroscript Delt start met Documentum 6 trainingen

Eindhoven / Brussel / Luxemburg - 4 december 2007 -- euroscript Delt, de Benelux technologie­dienstverlener gespecialiseerd in document- en content management oplossingen, heeft het afgelopen half jaar hard gewerkt om al haar Documentum-trainingen geschikt te maken voor Documentum 6. Deze nieuwste EMC|Documentum-versie is in augustus 2007 gelanceerd. Naast de algemene trainingen heeft euroscript Delt een 'What's new in D6'-training ontwikkeld. In één dag worden tijdens de 'What's new in D6'-training alle nieuwe en gewijzigde functionaliteiten van het Documentum platform behandeld.

"Als één van de Beta-testpartners heeft euroscript Delt al in een zeer vroeg stadium kunnen aanvangen met het aanpassen van de Documentum-trainingen naar versie 6", stelt René Blanken, Technisch directeur van euroscript Delt. "Toen in augustus van dit jaar Documentum 6 officieel werd vrijgegeven, was het slechts een kwestie van de puntjes op de 'i' zetten." euroscript Delt ontwikkelt haar Documentum-trainingen zelf. Daardoor - en door het grote aantal gecertificeerde EMC|Documentum-specialisten - kunnen de trainingen snel en flexibel worden aangepast aan de nieuwste Documentum-versies. René Blanken: "Speciaal voor organisaties die op een snelle en eenvoudige wijze kennis willen maken met de nieuwe en gewijzigde mogelijkheden van Documentum 6 hebben wij een 'What's new in D6' training samengesteld." Een organisatie die nu nog met een oudere versie werkt, kan in één dag vernemen of het interessant is om over te stappen naar de nieuwste versie van Documentum. Tijdens deze training worden nadrukkelijk de belangrijkste aandachtpunten bij een migratie naar Documentum 6 behandeld.

De nieuwe trainingen zijn per direct beschikbaar in zowel Nederland, België als Luxemburg. Het huidige aanbod EMC|Documentum-trainingen van euroscript Delt voor de Documentum versies 4i, 5 en 6 omvat zowel trainingen voor applicatie- en systeembeheerders als trainingen voor Documentum-ontwikkelaars. Meer informatie over de specifieke Documentum-trainingen of aanmelding: Reindert Roessingh of Martijn Tekelenburg van euroscript Delt (040-2507900, info@euroscriptdelt.nl).

Delt ICT Services BV (NL), Postbus 7187, 5605 JD Eindhoven. Tel.: +31 40 2507900, fax: +31 40 2507911, www.delt.nl

euroscript Delt Belgium BVBA (B), Avenue Jules Bordetlaan 166, B-1140 Brussel. Tel.: +32 26422510, fax: +32 26422518, www.delt.be

euroscript Delt Luxembourg S.A., 55, rue de Luxembourg, L-8077 Bertrange. Tel.: +35 231 44 11-328, fax: +35 231 44 11-339, www.euroscript.com

Over Delt ICT Services
Delt ICT Services BV / euroscript Delt Belgium BVBA - onderdeel van de euroscript groep (www.euroscript.com) - is een Benelux technologiedienstverlener die gespecialiseerd is in document- en content management oplossingen. De onderneming richt zich met name op het leveren van hoogwaardige en gespecialiseerde diensten rond de analyse en realisatie van document- en content management functies en -oplossingen. Dit zowel als onderaannemer en als hoofdaannemer. Delt ICT Services heeft haar diensten volledig geconcentreerd rond de nieuwste softwarefuncties van Documentum en alle daaraan verbonden ondersteunende softwareproducten en -technologieën. Dit is met name van toepassing op alle webgebaseerde toepassingsmogelijkheden. Delt ICT Services is daardoor dé Documentum Signature Partner in de Benelux. Als officieel Documentum partner levert Delt tevens een groot aantal eindgebruikers-, programmeer- en systeembeheerder-opleidingen voor het gebruik van de nieuwste Documentum-softwarefuncties. Het betreft hier zowel standaard als maatwerk opleidingen in klassikale of individuele setting. Bij voldoende deelnemers kunnen de opleidingen ook in-huis worden gegeven. Delt ICT Services werkt constant aan de verdere verdieping van haar kennis van de Documentum-oplossingen. Hiervoor is Delt vaak nauw betrokken bij het Documentum "new-product test- en release programma". Hierdoor kan Delt zich vroegtijdig een beeld vormen van de nieuwste mogelijkheden en de eventuele veranderingsconsequenties van deze nieuwe Documentum-softwarefuncties. Met de kennis en diensten van Delt ICT Services halen organisaties meer gebruiksrendement uit hun investering in software van Documentum. Voor meer informatie: www.delt.nl / www.delt.be / www.euroscript.com.