Time : 15:39:13
Date : 04 December 2007
Sender Name: Pressroom 80

Sint dropt lingerie in schoentje Torfs...
Goedheiligman gaat vrouwvriendelijk
Beste werkgever zet personeel in blootje

Omdat Schoenen Torfs eerder dit jaar werd uitgeroepen als Beste Werkgever van België (en Beste Werkgever in retail van Europa) zet gedelegeerd bestuurder Wouter Torfs zijn personeel Sinterklaas-gewijs in haar blootje. Of toch bijna, want dit jaar schenkt Torfs al haar personeelsleden een lingerie-waardebon cadeau.

Werden er vorig jaar fietsen van Eddy Merckx aangevoerd voor alle werknemers, dan was het niet eenvoudig om ditmaal een even origineel geschenk te bedenken. Een groter personeelsfeest moest het sowieso worden, maar toch wilde België's beste werkgever ook nog een écht cadeau voor zijn medewerkers; als blijk van dank, want ook de Beste Werkgever is er zich terdege van bewust dat de zaken enkel maar goed kunnen draaien bij de gratie van zijn medewerkers. Het werd dus een waardebon van lingeriemerk Marie-Jo. De waarde ervan zal bepaald worden door de dagomzet van 6 december en zal worden bekendgemaakt op het personeelsfeest op 8 december. Er wordt evenwel gemikt op minimum 100 euro per cheque.

Torfs 60 jaar jong
Reden genoeg tot feest alweer. Schoenen Torfs werd dit jaar verkozen als Beste Werkgever van België en ook de zaken lopen gesmeerd. Met een verwachte omzet van 63 miljoen euro, 5 nieuw geopende winkels (waaronder de prestigieuze vestiging op de Antwerpse Meir in samenwerking met JBC) en 5 openingen in het verschiet, gaat het Torfs voor de wind. En daar mag, of beter: daar moet ook het personeel beter van worden. Bovendien viert Schoenen Torfs volgend jaar haar zestigste verjaardag en wordt alvast een kleine aanloop genomen naar een misschien nóg feestelijker 2008...

Rechtenvrije foto in hoge resolutie te downloaden op: http://www.pravdapressroom.be/downloads/torfs.jpg

Meer info (