Ingezonden persbericht


Hofstad search opent tweede vestiging in roermond

Den Haag 4 december 2007. Hofstad Search, actief in het searchen en selecteren van professionals en executives op het gebied van klantcontact, breidt verder uit. Vanwege de sterke groei van het aantal opdrachten, de stijgende vraag naar professioneel management en de krappere arbeids (kandidaten) markt, is besloten een tweede vestiging te openen.

Het aantal openstaande vacatures in Nederland was nog nooit zo hoog als op dit moment. In combinatie hiermee ziet Hofstad Search (www.hofstad-search.nl) een afname van interregionale mobiliteit en reisbereidheid van kandidaten, waardoor regionale aanwezigheid steeds belangrijker wordt. Ook merkt Hofstad dat bedrijven kiezen voor nieuwe vestigingen buiten de drukke Randstad. Brabant en Limburg profiteren daar duidelijk van.

Dat was de reden voor Hofstad Search om een samenwerking aangegaan met Fun Zeegers van SkyWalker Customer Contact (www.skywalker.nl). Zeegers is, zowel inhoudelijk (als lijnmanager) als qua business development, een door de wol geverfde contact center branche professional met een groot en up-to-date netwerk in het Zuid Nederland. Zeegers werkte o.m. bij het klantcontact center van Vodafone en bekleedde management / directieposities bij facilitaire bedrijven Call-IT, Telecom Direct en Care 4 Contact. Hofstad en SkyWalker zullen zich toeleggen op business development in Zuid Nederland en het uitvoeren van search opdrachten. Hierbij ondersteund door de expertise en ervaring van het centraal kantoor van Hofstad Search in Den Haag

Directeur Hofstad Search Pia de Wijer:"Ik ben uitermate content met de nieuwe partner. Zeegers beschikt over een uitstekend netwerk, heeft kennis van en passie voor de branche en zijn ondernemersmentaliteit maakt hem een goede gesprek- en sparringpartner op directieniveau. Met de komst van Zeegers zijn wij in staat onze zuidelijke klanten- en kandidatenkring optimaal van dienst te zijn."



Ingezonden persbericht