Gemeente Utrechtse Heuvelrug


Tweede periode JeugdSportPas Heuvelrug van start in januari

In januari 2008 begint in de gemeente Utrechtse Heuvelrug de tweede periode van de JeugdSportPas seizoen 2007-2008. Na de eerste succesvolle periode met ruim 230 deelnemers hoopt Sportservice Heuvelrug op net zoveel of meer deelnemers in periode 2 of 3 (mei-juni 2008). Kinderen kunnen zich voor beide periodes tot 14 december aanmelden. Ze hebben de keuze uit de sporten gymnastiek, kid fit, junior jam, karate, taekwondo, spinning, korfbal, tennis, young & fit en volleybal. Aanmelden is mogelijk op www.sportserviceheuvelrug.nl.

Het JeugdSportPasje
De JeugdSportPas is een initiatief van Sportservice Heuvelrug en heeft als doel kinderen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met een sport(vereniging). Sportaanbieders verzorgen bij de eigen club een aantal sportlessen, waarin kinderen van 7 tot 13 jaar de beginselen van de sport leren. Voor vijf euro krijgen de kinderen een JeugdSportPasje, waarmee zij aan een door hen gekozen sportcursus kunnen deelnemen.

Brochure
Wilt u meer weten over de data en tijden van alle cursussen? Onder Jeugdsport op de website is de brochure JeugdSportPas seizoen 2007-2008 online te bekijken.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met sportconsulent Marijn van de Meulengraaf van Sportservice Heuvelrug:
mmeulengraaf@sportservicemiddennederland.nl of telefoon 0613 66 27 78.

Laatst gewijzigd: 4 december 2007