Deelgemeente Charlois Rotterdam

Eindejaarsbijeenkomst Ondernemerstafel

Rond de 80 ondernemers uit Charlois namen op donderdagavond 29 november deel aan de eindejaarsbijeenkomst van de Ondernemerstafel Charlois

Na de presentaties namen de ongeveer 80 aanwezige ondernemers de gelegenheid te baat om in ontspannen sfeer nader met elkaar kennis te maken. (foto: fotopersbureau Cor Vos) Natuurlijk werd teruggekeken naar het bijna voorbije jaar. Een jaar waarin Rotterdam-Zuid en dus ook Charlois- op het gebied van de economische ontwikkeling prominent op de agenda staat. Maar er is ook oog voor de toekomst, met ontwikkelingen als de transformatie van het Waalhavengebied, de Economische Kansenzones en de ontwikkeling van de Creative Factory in de Maassilo. Tijdens de Eindejaarsbijeenkomst werden hierover presentaties gegeven en konden de aanwezigen vragen stellen en opmerkingen maken.

Maar de Charloise Ondernemerstafel is natuurlijk ook bij uitstek de plek om te netwerken. In een ongedwongen sfeer konden ondernemers nader kennismaken met elkaar en met de aanwezige dagelijks bestuurders en deelraadsleden.