Gemeente Goedereede


Persbericht "Provincie stimuleert beste badplaats"

Goedereede, 4 december 2007,

In augustus 2007 kozen de lezers van het Algemeen Dagblad Ouddorp aan Zee tot de Beste Badplaats van Nederland. De provincie Zuid-Holland stimuleert de promotie van Ouddorp als recreatiebestemming met een subsidie van ⬠25.000,-. Gedeputeerde Van Engelshoven-Huls reikte de cheque vorige week uit aan wethouder Van der Vlugt van de gemeente Goedereede en de directeur van VVV Ouddorp aan Zee, de heer Klapwijk.

In augustus feliciteerde de hoofdredacteur van AD Reiswereld burgemeester Van de Velde-de Wilde met het felbegeerde predicaat âBeste Badplaatsâ. De lezers van de krant gaven Ouddorp een rapportcijfer van 8,25. De titel is voor wethouder Van der Vlugt en VVV-directeur Klapwijk reden om Ouddorp als badplaats nóg intensiever onder de aandacht te brengen van de toerist.

De betrokkenheid van de provincie Zuid-Holland bij het toerisme blijkt groot: Op verzoek van de wethouder was gedeputeerde Van Engelshoven-Huls bereid om namens de provincie een bedrag van ⬠25.000,- bij te dragen aan de plannen van gemeente en VVV.

Gemeente en VVV zullen nog vóór het voorjaar van 2008 een plan maken om te komen tot een zorgvuldige besteding van de subsidie.

Download het PDF-document van het persbericht.