KNMG

Algemene Vergadering KNMG op 4 december

We nodigen u uit de 247ste Algemene Vergadering bij te wonen van de Federatie Koninklijke Nederlandsche Maatschappij tot bevordering der Geneeskunst. De vergadering vindt plaats op dinsdag 4 december om 17.30 uur in het Auditorium van de Domus Medica, Mercatorlaan 1200 in Utrecht.

De agenda luidt als volgt:

1. Opening

2. Mededelingen

3. Inleiding door de voorzitter

4. Vaststelling notulen Algemene Vergadering van 29 mei 2007

5. Begroting 2008
De Begroting 2008 is opgesteld in het perspectief van de in de Algemene Vergadering van 29 mei 2007 vastgestelde nieuwe missie en strategische beleidshoofdlijnen KNMG.

6. Presentatie onderzoeksresultaten regionale samenwerking In samenwerking met organisatieadviesbureau Twijnstra Gudde is in oktober/november een vooronderzoek gehouden naar de behoeften en verwachtingen naar regionale samenwerking. De onderzoeksresultaten worden door een senior partner van Twijnstra Gudde gepresenteerd.

7. Benoeming lid van de Raad voor de tuchtrechtspraak KNMG De Raad voor de Tuchtrechtspraak KNMG bestaat uit leden en plaatsvervangende leden die op voordracht van het federatiebestuur door de Algemene Vergadering van de KNMG voor vijf jaar worden gekozen. Prof.dr. C.A.F. Tulleken, neurochirurg, wordt voorgedragen als plaatsvervangend lid van de Raad voor de tuchtrechtspraak KNMG.

8. Rondvraag en sluiting