Politie Drenthe

Woensdag

Assen, 05-12-2007

Bestuurder gewond bij kop-staart aanrijding

WESTERBORK Dinsdagmiddag is een 26-jarige man uit Hoogersmilde licht gewond geraakt bij een aanrijding op de N381. Hij reed vanuit de richting Emmen en zag voor zich een bestelauto invoegen vanaf de oprit bij Westerbork.Deze bestelauto, bestuurd door een 44-jarige man uit Sint Nicolaasga, had een veel lagere snelheid dan de andere auto. De bestuurder daarvan botste vervolgens achter op de bestelauto. Hij is met de ambulance naar het Wilhelminaziekenhuis gebracht. Daar bleek, naast de nodige kneuzingen, dat hij een vinger had gebroken. (07-200105)

Politie houdt alcomobilist aan

EMMEN Dinsdagnacht controleerde de politie op de Hondsrugweg een 39-jarige automobilist uit Emmen. Hij had gedronken, 0,6 promille, en kreeg daarvoor een proces-verbaal. (07-200159)

Politie zoekt getuigen inbraken supermarkten

ASSEN Afgelopen dagen is er ingebroken in twee ALDI-supermarkten, aan de Groningerstraat en de Bremstraat. Bij de winkel aan de Groningerstraat zijn de inbrekers via het dak binnen gekomen en hebben een kluis gestolen. In de Bremstraat werd een raam vernield en zijn onder meer rookartikelen gestolen. De politie is bezig met het onderzoek en heeft al met een aantal mensen gesproken, maar is op zoek naar meer getuigen. Mensen die de afgelopen dagen rondom deze supermarkten iets verdachts hebben waargenomen, worden uitgenodigd om contact te zoeken met de politie in Assen, via telefoon 0900 8844.

Politie houdt winkeldieven aan

ASSEN Dinsdagmiddag heeft de politie een 38-jarige man uit Assen aangehouden. Hij had bij een winkel aan de Borgstee kinderkleding gestolen en kreeg daarvoor na verhoor een dagvaarding voor uitgereikt. (07-200007)

EMMEN Dinsdagmiddag is een 26-jarige vrouw uit Emmen betrapt in een supermarkt aan de Statenweg. Daar had ze twee pakjes sigaretten in haar tas gestopt en wilde ze zonder te betalen de winkel verlaten. Ze kan een boete tegemoet zien van het Openbaar Ministerie. (07-200088)

Wilt u meer informatie over dit bericht of wilt u in contact komen met de dienstdoende voorlichter van Politie Drenthe, dan kunt u bellen met Ernest Zinsmeyer, telefoon 0592 451280.