Politie Zeeland


---


O-2597-2007 Zakkenrollen, Vlissingen
In een winkelpand aan de Galgeweg in Vlissingen werden woensdag tussen 14.30 en 15.30 uur twee portemonnees met daarin enkele euro's en een gsm uit de tas van een 44-jarige vrouw uit de gemeente Goes gestolen.
De goederen werden in een onbewaakt ogenblik uit haar tas weggenomen. De gsm heeft een waarde van enkele honderden euro's. Een van de portemonnees werd later op het parkeerterrein van de winkel teruggevonden.

O-2598-2007 Winkeldiefstal, Zierikzee
In een winkelpand in de Schelphoekstraat in Zierikzee werden woensdag omstreeks 16.00 uur diverse goederen door een onbekende vrouw gestolen.
Medewerkers van de winkel hadden dat gezien en buiten werd de vrouw door een van hen aangesproken. Daarop hing zij haar tas met de gestolen goederen aan haar fiets en liep weg met achterlating van de fiets met de tas. De gestolen spullen zijn terug naar de eigenaar, de fiets is zolang binnen gezet.

O-2599-2007 Poging diefstal? Yerseke
Een 67-jarige vrouw uit Yerseke werd dinsdag tussen 19.30 en 19.45 in de Lepelstraat in haar woonplaats min of meer lastiggevallen door een onbekende man.
De vrouw was met de fiets en op het moment dat zij deze neerzette, pakte de onbekende man haar jas vast en sprak haar aan. De vrouw reageerde met een schop richting de onbekende. Deze liep daarna, samen met een andere man die een eindje verder stond, weg.

Z-2600-2007 Aanrijding in Terneuzen
In de Guido Gezellestraat in Terneuzen kwamen woensdag om 16.15 uur twee personenauto's met elkaar in botsing.
Een 48-jarige man uit de gemeente Sluis reed over de Guido Gezellestraat, komende uit de richting van de Rooseveltlaan. Voor hem reed een 51-jarige vrouw uit dezelfde gemeente; zij stopte voor het verkeerslicht. De man kon niet tijdig stoppen en er volgde een aanrijding waarbij beide auto's beschadigd raakten.

W-2601-2007 Auto uitgebrand, Middelburg
Op de Veerseweg in Middelburg is woensdag omstreeks 18.15 uur een personenauto uitgebrand.
De bestuurster, een 25-jarige vrouw uit Middelburg, zag dat er eerst rook en daarna vlammen onder haar motorkap vandaan kwamen. De brandweer bluste de brand, die vermoedelijk ontstond door kortsluiting.

O-2602-2007 Aanrijding in 's-Heerenhoek
Op de Sloeweg in 's-Heerenhoek kwamen woensdag om 16.35 uur twee personenauto's met elkaar in botsing.
Een 29-jarige man uit Aadorp reed over de Sloeweg, komende uit de richting van Borssele. Voor hem reed een 55-jarige man uit de gemeente Goes die moest afremmen voor het overige verkeer. De 29-jarige man kon niet tijdig stoppen en er volgde een aanrijding waarbij beide auto's beschadigd raakten.





Politie Zeeland