PERSBERICHT

Music For Millionaires

Met de dubbel CD 'Music for Millionaires' is het nu eindelijk ook mogelijk om thuis te genieten van de nieuwste Chillout/Dance muziek zoals deze gedraaid wordt door de DJ's van de luxe trendy clubs in jetset oorden als Dubai, Marbella, Saint Tropez en Milaan.

MBR Productions bundelde de vraag en is op zoek gegaan naar de nieuwste hedendaagse sounds en beats speciaal voor de meest verwende muziekliefhebbers. Een team van top DJ's die zelf in de beroemde clubs achter de draaitafel staan werkte een jaar lang aan deze dubbel CD en creëerden 24 nieuwe songs die zo opgezet zijn dat je je werkelijk twee uur relaxend op een heerlijk strand in Dubai waant maar je ook uit je bol laat gaat zoals alleen maar kan in een luxe club in Milaan.

Met titels als 'Sunset at Puerto Banus' (Marbella), 'Mon Paris' en 'L'Estate a Milano' is het een en al genieten van de songs die met hun teksten en rijke sounds de weelde uitstralen van alles dat met luxe heeft te maken, iets dat je direct ook al in de muziekwinkel opvalt door de luxeuse zwart velouren box verpakking met een opdruk in goudfolie.

Bij de selectie van de songs werden de top DJ's ondersteund door een aantal miljonairs die iedere song kritisch toetsten aan de hand van hun herinneringen en belevenissen zoals zij die zelf beleefden in hun favoriete jetset clubs zodat de luisteraars van deze CD set er zeker van kunnen zijn dat zij nu ook thuis kunnen genieten van de nieuwste muziekstromen in de Chillout en Dance muziek. Genieten met alle egards van 'Music for Millioniares'

Op de website http://www.musicformillionaires.com valt meer informatie te lezen over dit unieke product en is het tevens mogelijk samples van de CD te beluisteren.


---- --



Ingezonden persbericht