KPN NV

Den Haag, 06-12-2007

KPN kiest Liquix als partner voor de winkelverkoop van Software Online-diensten
Vanaf medio februari zijn de Software Online-diensten van KPN ook te koop in de winkel. KPN is een samenwerkingsverband aangegaan met Liquix voor het faciliteren van de winkelverkoop van deze Software Online-diensten. Dit betekent een uitbreiding van de verkoopkanalen van KPN voor Software Online. Liquix gaat voor de prepaidpakketten onder meer de autorisaties verzorgen.

Software Online omvat diensten als Back-up Online, Exchange Online en Documenten Delen Online, waarmee ondernemers snel, gemakkelijk en veilig hun gegevens kunnen opslaan en uitwisselen. Met de prepaidpakketten kunnen ondernemers tegen een vaste prijs vooraf, eenvoudig gebruikmaken van deze diensten. Liquix wordt verantwoordelijk voor de levering van het hiervoor benodigde e-vouchermanagementsysteem en alle gerelateerde activiteiten, zoals card-issuing, pin- en statusmanagement, veiligheid, autorisatieservice en rapportages.

Joggie Taute, CEO van Liquix: 'We zijn erg blij dat een partij als KPN zijn vertrouwen in ons uitspreekt door het verkoopproces van Software Online in prepaidvorm via ons platform te laten faciliteren. Dit is voor ons een nieuwe mijlpaal in het profileren van Liquix als een toonaangevende speler binnen onze doelgroep. Wij hopen dit als springplank te kunnen gebruiken om meer diensten en oplossingen in de prepayment- en value-added-services-markt te zetten in de Benelux - en wellicht zelfs daarbuiten.'

Over Liquix
Liquix is Europa's meest innovatieve aanbieder op het gebied van prepay-reload-services, betalingsservices en value-storagesystemen, zoals giftcards. Liquix is de drijvende kracht achter prepaid- en mobiele handel, waarbij de beste technologieën in een servicegericht totaalpakket worden gecombineerd. De kern van alle Liquix-services is een betalingsinfrastructuur die is gebouwd rond de state-of-the-artsoftware van Postilion- en Stratus-hardware. Deze combinatie verzekert betrouwbaarheid en beschikbaarheid. Dit maakt prepay- en selfservicetransacties zonder enige rompslomp mogelijk, waarbij alle aspecten op het gebied van autorisatie in één pakket aangeboden worden.

Voor meer informatie over Liquix kunt u contact opnemen met Joggie Taute, CEO, +31 41 865 74 60 of joggie.taute@liquix.eu.