Time : 13:38:38
Date : 05 December 2007
Sender Name: ISS nv

ISS beschermheilige van de allerarmsten

Aan de vooravond van 6 december brengt ook ISS wat feestvreugde in huis door Sinterklaas en de kerstman een handje toe te steken. Deze twee kindervrienden krijgen het steeds drukker door de toenemende armoede in België, maar ook in de rest van de wereld.

Het einde van het jaar is een moeilijke periode voor heel wat mensen uit een minder bedeeld milieu. Voor sommigen zijn de feestdagen een tijd van gelukkige momenten met het hele gezin, prachtige geschenken en overvloedige maaltijden. Anderen, degenen die onderaan de maatschappelijke ladder staan, moeten deze dagen vaak alleen en in de koude doorstaan, een trieste periode met een bittere nasmaak. Om een beetje troost te bieden aan wie de hoop verloren heeft, wilde ISS zijn steentje bijdragen door steun te verlenen aan een vereniging, een jeugdbeweging en een liefdadigheidsactie.

Daarom heeft ISS 400 dekens geschonken aan de Waalse vereniging Poverello en 100 dekens aan de scouts Kriko-Bea van Tienen, die beiden hulp bieden aan de daklozen.

In dezelfde lijn, maar dan op internationaal niveau, heeft ISS beslist om de tweede editie van Music For Life te sponsoren, een initiatief van Studio Brussel, het Vlaamse Rode Kruis en de openbare televisiezender "Een". Deze marathonuitzending, die loopt van 19 tot 24 december, is bedoeld om geld in te zamelen voor projecten die te maken hebben met water en de toegang tot water in
ontwikkelingslanden.

"We zien het als onze plicht om iets te doen om de allerarmsten te helpen", zegt Walter Kestens, Strategy & Communication Director, ISS België. "Bij ISS werken 12.000 mensen uit alle lagen van de bevolking. Ook bij ons zijn er medewerkers uit minder bedeelde milieus. Daarom voelen we ons extra betrokken en solidair met het armoedeprobleem dat elk jaar toeneemt in België en in de wereld", voegt Walter Kestens toe.

ISS België is lid van de Deense groep ISS A/S die facility services aanbiedt in 4 domeinen:

Property Services - Office Support - Cleaning - Catering

en heeft filialen in Brussel, Gent, Floreffe, Groot-Bijgaarden, Halle, Luik, Tienen, Vilvoorde, Wilrijk, Heusden-Zolder, Zwijndrecht, Roeselare en Estaimpuis.

ISS is met 410.000 medewerkers actief in 53 landen en is daarmee de absolute nummer 1 in Facility Services.

Wij blijven te uwer beschikking voor meer informatie in verband met dit persbericht. Aarzel niet om een mail te sturen naar walter.kestens@be.issworld.com. U ontdekt alles over onze brede waaier aan diensten op www.iss.be.

URL: http://www.iss.be

Link to Press Release - FR Link to Press Release - NL