Gemeente Amersfoort

Persbericht

Afdeling Communicatie

nummer: 289

datum: 5 december 2007

Koffietijd voor iedereen die zijn handen uit de mouwen steekt

Netwerken voor een nog beter Randenbroek-Schuilenburg!

In het Informatiecentrum Operaplein start vanaf donderdag 6 december een nieuwe maandelijkse activiteit: de koffie inloop. Het gaat om een activiteit in het kader van Amersfoort Vernieuwt die vooral gericht is op netwerken. De inloop is voor medewerkers van organisaties die in Randenbroek-Schuilenburg aan het werk zijn en voor bewoners uit de wijk. Tijdens de inloop kunnen zij nader met elkaar kennis maken, informatie uitwisselen en afstemmen en vragen stellen. De koffie inloop begint om 10.00 uur en zal iedere eerste donderdag van de maand gehouden worden.

Er wordt hard gewerkt in en aan de wijken Randenbroek en Schuilenburg. Maar de mensen die aan het werk zijn kennen elkaar niet altijd even goed. Dat brengt het risico met zich mee dat er langs elkaar heen gewerkt wordt. De koffie inloop kan eraan bijdragen dat mensen en organisaties elkaar beter leren kennen, dat ze weten wat er speelt en elkaar ook sneller weten te vinden.

Agenda informatiecentrum
Het informatiepunt aan het Operaplein krijgt met deze nieuwe activiteit langzamerhand een gevulde agenda: Iedere dag houdt het buurtbeheer Schuilenburg spreekuur van 10.00-10.30 uur Medewerkers van wijkbeheer zijn er iedere dinsdag van 13.00-15.00 uur De wijkopzichter en het Meldpunt zijn iedere donderdag aanwezig van 9.00-12.00 uur.

En vanaf donderdag 6 december dus voortaan ook elke eerste donderdag van de maand om 10.00 uur de koffie inloop.

Informatie: Hannelore Blaauw, communicatieadviseur Randenbroek en Schuilenburg Vernieuwt, telefoon 06 22 52 62 04.


---- --