Ingezonden persbericht



---


Persbericht

Innovatief ondernemen in de spotlights tijdens
Fleet Management Expo 2007

Tijdens de vakbeurs Fleet Management Expo 2007 zal wederom de Fleet Innovatie Prijs 2007 (FIP) worden uitgereikt. De meest innovatieve producten of diensten voor wagenparkbeheerders komen in aanmerking voor deze jaarlijkse prijs. Fleet Management Expo 2007 vindt plaats op donderdag 6 en vrijdag 7 december 2007 in het Euretco Expo Center te Houten, waar dit evenement voor de vierde keer zal plaatsvinden.

Vakjury
Een zestal deskundigen zal zich beraden over de ingezonden producten en diensten die in 2007 in de fleet branche gelanceerd zijn. Er wordt getoetst op specifieke criteria als de mate van toepasbaarheid, de ROI en het gebruikersgemak. Daarnaast wordt dit jaar speciale aandacht besteed aan de eventuele milieueffecten die met het product of de dienst gepaard gaan. Alle toeleveranciers van de fleet branche kunnen meedingen, en tot en met 7 oktober kunnen geïnteresseerden hun inzendingen toesturen.

De jury bestaat uit: Vic Vooys als voorzitter (Wagenparkbeheerder Randstad), Jelle Heidstra (Hoofdredacteur Fleetmotive & Automotive), Hans den Hollander (Wagenparkbeheerder DistriQ), Martin Lans (Voorzitter Verenigde Nederlandse Fleetowners), Jaap van Daalen (Manager partner ROI Groep) en Marcel Migchels (Managing Partner Fleet Support).

Prijsuitreiking
Tijdens de 'Fleet Innovation Lunch' op vrijdag 7 december zal de prestigieuze Fleet Innovatie Prijs 2007 (FIP) uitgereikt worden aan de meest innovatieve introductie van een product of dienst binnen de branche. Variëteit aan exposanten en bezoekers
Voor bezoekers van Fleet Management Expo 2007 is er, naast een breed aanbod van exposanten, een aantrekkelijk seminar- en activiteitenprogramma samengesteld. Nieuwswaardige thema's, actuele onderwerpen en trends worden toegelicht door onafhankelijke partijen uit de branche. Vakbezoekers kunnen zich voorafgaand aan de beurs gratis voorregisteren voor bezoek en deelname aan seminars via www.fleet-management-expo.nl.

Gelijktijdig met Fleet Management Expo 2007 vindt op 7 en 8 december ook de Taxi Expo 2007 plaats in zaal 1 en 2 van het Euretco Expo Center te Houten. Voor meer informatie over Taxi Expo 2007 kijkt u op www.taxi-expo.nl.

Moerdijk, 20 juli 2007


- einde persbericht -

Noot voor de redactie/