Ingezonden persbericht


Persbericht

Nieuw: BE18.nl
~ Alles wat erbij komt kijken als je 18 wordt ~

Amsterdam, 6 december 2007 - Nog even en dan is het zover; je wordt binnenkort 18! Eindelijk je rijbewijs halen, een OV, stemmen, op kamers... Kortom, een belangrijk moment om even bij stil te staan.

Op BE18.nl kun je terecht voor alles met betrekking tot je 18e verjaardag. Je vindt hier allerlei merken die jou speciaal voor je 18e verjaardag een aanbieding doen. Deze aanbiedingen zijn alleen verkrijgbaar via BE18. De merken presenteren hun verjaardagsaanbiedingen in een Ôproduct arenaÕ. Jij bepaalt zelf welke aanbiedingen goed genoeg zijn om in de Ôproduct arenaÕ te blijven. Dit doe je door de aanbiedingen te ÔratenÕ of er een reactie bij te plaatsen. Ook vind je in de Ôproduct arenaÕ Ôklik & winÕ acties en kun je er samples aanvragen. Naast de producten die specifiek afgestemd zijn op jouw 18e verjaardag biedt BE18 in samenwerking met GOGO een exclusieve Summer Holiday naar Kreta aan. Alle belevenissen worden daar door 2 Extrafris reporters vastgelegd en zijn in de zomer van 2008 online te volgen.

Daarnaast kun je op BE18.nl familie en vrienden uitnodigen voor je verjaardagsfeestje en kun je hen je wishlist sturen. Iedereen die nog 18 moet worden kan een kijkje nemen in de product arena. Maar alleen als je ook daadwerkelijk 18 jaar geworden bent, kun je de producten via BE18 bestellen. Je hebt hier, zolang je 18 jaar bent de mogelijkheid toe.

Over BE18.nl
BE18 is een product- en informatieplatform rondom verjaardagen van jongeren van 18 jaar oud. Hier zijn jongeren in charge! In een Ôproduct arenaÕ presenteren adverteerders hun beste deals, voorzien van streaming videoÕs geproduceerd door jong mediatalent. De jongeren bepalen zelf welke deals goed genoeg zijn om op de site te blijven staan.

Jongeren mogen altijd een kijkje nemen in de BE18 product arena. Maar pas vanaf het moment dat jongeren 18 jaar worden gaat de Ôwinkel openÕ. Dan mogen de jongeren ŽŽn jaar lang gebruikmaken van de bijzondere deals die worden aangeboden. Het gaat om Òmust haveÓ producten en informatie specifiek afgestemd op de jongeren van 18. De producten zijn nergens anders (in deze vorm en deal) te verkrijgen dan via BE18.nl.

Participanten in BE18
BE18.nl is een initiatief van newrulez - Ôthe youth interaction companyÕ en wordt mede mogelijk gemaakt door All-in-Solo, De Rabobank, T-Mobile, Philips, GOGO (Sunweb), Bellenmetbas.nl, Soa Aids Nederland, Always, Juize.FM, dress-for-less, (Wella) New Wave, Neckermann.com, Plutosport.nl, Perry Sport, Scooterking, Swatch, Universal Music, Chill Out, Condomerie en #31. Participanten nemen deel op basis van exclusiviteit in specifieke productcategorie'n.

VOOR DE REDACTIE

Neem gerust contact op voor informatie en beeldmateriaal met:

Annette Knijnenberg
T: 020-840 47 11
M: 06-51639439
E: pers@ilsemedia.nl