Gemeente Zederik


Twee Vrijwilligersprijzen

Inmiddels traditie is de Vrijwilligersprijs Zederik. De jaarlijkse uitreiking van de Zederikse Roemer door de burgemeester is een feestelijke gebeurtenis.

Voor het eerst is er dit jaar de uitreiking van de Jeugdvrijwilligersprijs, één van de eerste activiteiten van het Jeugdplatform Zederik.

De uitreiking van de prijzen is op vrijdag 7 december a.s. op de Dag van de Vrijwilliger.
Vrijwilligersprijs Zederik 2007

Jaarlijks reikt het college van Zederik de Vrijwilligersprijs Zederik uit. Deze prijs is bedoeld voor iemand -woonachtig in Zederik- die zich op bijzondere wijze vrijwillig verdienstelijk maakt of heeft gemaakt voor de Zederikse samenleving. Dit kan zijn binnen een vereniging of op een ander maatschappelijk terrein.

Het gaat daarbij uiteraard om niet-betaalde arbeid of diensten. Kortom wij zijn op zoek naar iemand die actief is voor zijn of haar medemens.

Misschien is er wel iemand in uw omgeving waarvan u denkt dat hij/zij de aangewezen kandidaat is om dit jaar de Vrijwilligersprijs te ontvangen. Op deze wijze is het mogelijk om deze persoon de waardering te tonen die hij of zij verdient.

U kunt een kandidaat voordragen tot uiterlijk vrijdag 2 november a.s.!

Kandidaten kunnen zowel schriftelijk als via e-mail worden voorgedragen tot vrijdag 2 november a.s. Het postadres is: Gemeente Zederik, mevrouw D. Welling, Postbus 1, 4230 BA Meerkerk en het e-mail adres: vrijwilligersprijs@zederik.nl.

Jeugdvrijwilligersprijs: oproep!

Eén van de eerste activiteiten van het Jeugdplatform Zederik is de Jeugdvrijwilligersprijs.

Kent u een jongere (jonger dan 18 jaar) bij u in de buurt die zich vrijwillig voor een ander of voor een organisatie heeft ingezet? Die voor u opviel door een grote organisatorische prestatie, het helpen met die ene oudere, die ene drijvende kracht achter de jongeren-, sport-, of muziekvereniging. Die helpende hand die het dragen net iets lichter maakte en waarvan u denkt jij bent geweldig!.

Laat dat dan nu merken en bedank diegene dan nu door hem of haar te nomineren voor de Jeugdvrijwilligersprijs 2007!

Stem via jeugdplatform@zederik.nl. Maak daarbij ook duidelijk waarom u vindt dat die persoon het verdient om de prijs te krijgen. U kunt uw motivatie ook opsturen naar: Gemeente Zederik, o.v.v. Jeugdvrijwilligersprijs, Postbus 1, 4230 BA Meerkerk

Aanmelden kan tot 2 november a.s.