Ingezonden persbericht


Dock of the Bay in Stadsgehoorzaal Vlaardingen

UITNODIGING

DOCK OF THE BAY (SWEET SOUL MUSIC)

Op vrijdag 7 december om 20.15 uur in
Stadsgehoorzaal Vlaardingen en zaterdag
8 december om 20.15 uur in Fortis theater a/d Schie is de voorstelling 'Dock of the Bay (Sweet Soul Music)' te zien. Graag nodigen wij u uit om hierbij aanwezig te zijn.

Deze puur Nederlandse productie wordt beschouwd als een muzikale eerbetuiging aan The King of Soul "The Big O" Otis Redding. In deze wervelende show passeert een groot aantal razend populaire soulnummers uit de jaren '60 en '70 de revue. Kortom: 'Dock of the Bay' wordt een muzikaal feest van herkenning. Met muziek van artiesten als Carla Thomas, Arthur Conley, Sam Cooke, Aretha Franklin, Sam & Dave en Booker T & the MG's, die samen met "The Big O" hun bijdrage hebben geleverd aan de Sound Of United Love (SOUL). Otis Redding (1941-1967) was een invloedrijke Amerikaanse soulzanger die bekend stond om zijn gepassioneerde manier van zingen. Zijn grote hit was (Sittin' on) the dock of the bay. Deze single werd postuum uitgebracht. Redding groeide op in Macon in de staat Georgia en werkte in de vroege jaren zestig met Johnny Jenkins aan het nummer These Arms of Mine. Het lied werd een hit en kreeg binnen een paar jaar succesvolle opvolgers als Mr. Pityful, I Can't Turn You Loose, Satisfaction en Respect (later een grote hit voor Aretha Franklin).

Featuring:
Louis Windzak (de Nederlandse Otis Redding)
Maureen Fernandes
John Oldenstam (Mufassa in 'The Lion King')
Anita Breeveld
Steve "Mariat" Teunis
Lucille Young-Afat
The Soul Explosions (negenmans orkest)
Music director: Carlos Matos
In samenwerking met Tuinfort Productions.

Na afloop van de voorstelling op 8 december in Fortis Theater a/d Schie is in de foyer een swingende afterparty. De DJ zal u laten swingen op de muziek van onder andere Sam & Dave, Smokey Robinson and the Miracles, Sly and the family Stone en The Temptations.

===================================

We nodigen u van harte uit om bij deze voorstelling aanwezig te zijn. Wilt u van deze uitnodiging gebruik maken gelieve dan uw naam, naar welke voorstelling u komt (7 of 8 december) en of u wel/niet met partner komt per e-mail aan Monique van Gils door te geven. Kaarten liggen klaar aan de kassa van het door u opgegeven theater. Mocht u gereserveerd hebben en toch verhinderd zijn, neem dan a.u.b. contact op met de kassa van Stadsgehoorzaal Vlaardingen, 010-4340500, Schiedamseweg 6 in Vlaardingen, of met Fortis Theater a/d Schie, 010-2467467, Stadserf 1 in Schiedam.

Met vriendelijke groet,
George Visser, TriColour Productions b.v.
Sandra Bruinsma, Stadsgehoorzaal Vlaardingen
Frank Lissenburg, Fortis theater a/d Schie

Kijk

Ingezonden persbericht