Gemeente Dordrecht


Beginnerscursus Sportief Wandelen in Wielwijk

28-11-2007

Bureau Sportstimulering van gemeente Dordrecht start een cursus sportief wandelen voor 50-plussers. Op 7, 14 en 21 december kunnen geïnteresseerden wandelen onder begeleiding van een gediplomeerd instructrice. Er wordt om 9.00 uur gestart. De kosten bedragen voor drie keer slechts EUR 3,00.

Deelnemers Sportief Wandelen Sportief Wandelen is voor iedereen die aan de fitheid wil werken de ideale activiteit. Door de begeleiding en de verantwoorde trainingsopbouw biedt het nét iets meer dan het `gewone' wandelen. Sportief Wandelen betekent stevig doorwandelen met een tempo rond de zes kilometer per uur. Er moet nog altijd adem overblijven om een gesprekje te voeren.

Een uur

Een training Sportief Wandelen duurt ongeveer één uur en is zeer gevarieerd; een warming-up om de spieren los te maken, een stevig stuk doorwandelen, oefeningen met tempowisselingen en ten slotte goed uitlopen en rekken.

Voor meer informatie en/of inschrijvingen kunt u terecht bij Inge Wouters van Bureau Sportstimulering van gemeente Dordrecht. Via de e-mail i.wouters@dordrecht.nl, maar bellen kan ook op maandag 3 en dinsdag 4 december op telefoonnummer (078) 639 80 34.