Stadsdeel Amsterdam-Noord

Finale Miss Noordje verkiezing

Twee acteurs Goede Tijden Slechte Tijden in jury

Vrijdagavond 7 december is de spetterende finale van de Miss Noordje verkiezing 2008 in Muziekcentrum Noord. Op deze spannende avond gaan de zeven finalisten nog een keer de strijd aan voor de titel Miss Noordje 2008. In de jury dit maal twee BN-ers uit Goede Tijden Slechte Tijden. De finale is voor iedereen gratis toegankelijk en begint om 20.00 uur. De zaal is vanaf 19.30 uur open.

De jury bestaat tijdens de finale uit juryvoorzitter Chris de Wild Propitius (portefeuillehouder Jeugd), Priscilla Getrouw (zangcoach), Koert-Jan Dennis de Bruijn (acteur GTST) en Inge Sjors Schrama (actrice GTST). De host van de avond is MC Complex.

De jury let extra goed op de presentatie en het creatief talent. En natuurlijk is het belangrijk dat Miss Noordje als ambassadeur van Amsterdam-Noord het stadsdeel een warm hart toedraagt. Als Miss gaat ze een aantal officiële handelingen (voor de jeugd) verrichten, beginnend met het nieuwjaarsfeest op 11 januari.

Voor de finale kregen alle finalisten een workshop zang en dans om zich nog beter te kunnen presenteren. Vrijdagavond 7 december gaat het erom spannen wie van de zeven finalisten het kroontje van Miss Noordje 2007 overneemt.

Het programma van de avond is als volgt:


- Demonstratie feestkleding op eigen muziek + interviewronde
- 1e ronde creatief talent

- Pauze

- 2e ronde creatief talent

- Optreden Miss Noordje 2007

- Bekendmaking Miss Noordje 2008

Het adres van Muziekcentrum Noord is Alkmaarstraat 10, Amsterdam. De deuren zijn vanaf 19.30 uur voor het publiek geopend. Het is niet nodig kaarten te reserveren voor de finale. Maar wilt u zeker zijn van een plek dan kunt u zich aanmelden via de mail. Stichting JAM organiseert de Miss Noordje 2006 verkiezing in opdracht van stadsdeel Amsterdam-Noord. Meer informatie kunt u vinden op de website van Miss Noordje.