Gemeente Enschede

Grootste kerstboom van Enschede in Zuid

Grootste kerstboom van Enschede in Zuid
Wethouder Jelmer van der Zee laat de lampjes branden

Op vrijdag 7 december 2007 wordt de grootste kerstboom van Enschede op het terrein van winkelcentrum Zuid geplaatst. 's Middags is er een feestelijk en sfeervol programma. Jelmer van der Zee, wethouder milieu, leefomgeving & buitengebied en de kerstman ontsteken om 16.45 uur de 7.000 lampjes van deze 25 meter hoge kerstboom.

Honderden kinderen van basisscholen Het Oosterveld, Het Bijvank, Het Lang, De Windroos, Prins Maurits en De Mecklenburg hebben samen de prachtige kerstversiering gemaakt. Deze middag zijn de kinderen samen met hun ouders en alle wijkbewoners van harte uitgenodigd.

Programma 7 december
15.45 uur Ontvangst kinderen met chocolademelk
16.15 uur Wesselerbrinkkoor
16.30 uur Toespraak wethouder Jelmer van der Zee 16.45 uur Ontsteking 7.000 lampjes door Jelmer van der Zee en de kerstman
16.50 uur Kerstzang; wij nodigen u graag uit met het koor mee te zingen

Op donderdag 6 december wordt de enorme boom vanuit Glanerbrug naar Enschede Zuid vervoerd. Hiervoor hebben de vervoerder en de gemeente een speciale veilige route uitgestippeld.
De grootste kerstboom in Zuid is mogelijk gemaakt door de winkeliersvereniging, de wijkraad, Wesselerbrinkkoor, Alifa, Domijn, Ons Huis, De Woonplaats, KPN Internet en Telefonie, DC Vastgoed Ontwikkeling, Regio Politie Twente en de Gemeente Enschede..

Bijlage:

- flyer grootste kerstboom

Bijlage(n)

Open 7883_Kerstboom_A5_flyer.pdf in nieuw window 7883_Kerstboom_A5_flyer.pdf

5 december 2007